Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin kararı yanlıştı!

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin kararı yanlıştı!

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'deki son durumu değenlendirerek çok çarpıcı ifadeler kullandı

İşte Dilmen'in sarı lacivertli kulüpteki son duruma ve futbolda yaşanan son gelişmelere dair değerlendirmeleri
Bu Fenerbahçe için önemli. Çünkü yapılacak transferleri etkileyecek. Santrfor sorunu var, Fernandao kalsa da bu sorun vardı. Mecburen bir santrfor alınacak. En büyük avantaj, oyun disiplini ve iş ahlakı olan omurgalı bir takım var. Dolayısıyla bu takıma yapılacak 3 ya da 4 hemen katkı sağlayacak takviye Şampiyonlar Ligi ön elemede işi kolaylaştıracaktır.
Genel olarak yönetim, hoca ve sportif direktörle ilgili olumsuz düşünceye kapılmak için erken. Bekleyeceğiz, göreceğiz. Her şeyi bilmek zorunda da değiliz. Mutlaka doğru bir politikayla görüşmeler yapıyorlardır. Fenerbahçe taraftarının da bu sene tribünleri doldurması hemen hemen kesin gibi. Bu da en büyük transfer olacak.

"BENCE KARAR YANLIŞTI"

Aykut Kocaman ile ilgili görüşlerimi daha önceden belirttim. Ben onunla devam edilmesinden yanaydım ama futbol böyle bir oyun. Profesyonelce (geç tebliğ ettiler) bir ayrılık oldu 
Aykut Hoca'nın bundan sonra ne yapacağını bilmiyorum ama o da kendisi için en doğru kararı verecektir. Pek çok takım ile de adı anılacaktır. Hatta Milli Takım yorumları yapılmaya başladı bile.
Şu anda görevinin başında olan ve kısa bir süre sonra da önemli bir turnuvaya çıkacak olan Lucescu varken bunu dillendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. (Sabah)