Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın üç penaltısı verilmedi

Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın üç penaltısı verilmedi

Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Belhanda'nın pozisyonunu değerlendiren Rıdvan Dilmen, hakemin hatalı olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Belhanda’nın gördüğü kırmızı kart, tartışmalara neden oldu. Önce Hakan ile tartışan Belhanda, daha sonra hakeme itirazdan ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı. Pozisyonu NTV Spor’da yayınlanan ‘%100 Futbol’ programında değerlendiren Rıdvan Dilmen, hakemin hatalı karar verdiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen, pozisyonun muallakta kaldığını belirtirken “İkinci sarı gereksiz oldu. Eğer küfür ettiyse doğrudan kırmızı kart göstermesi lazım. Benim gördüğüm kadarıyla ikinci sarı kart haksız… Hakemin bir an önce oyunu başlatması gerekiyordu” dedi.

GALATASARAY’IN ÜÇ PENALTISI VERİLMEDİ

Galatasaray’ın Antalyaspor karşısında üç penaltısının verilmediğini belirten Rıdvan Dilmen, maçın hakemi Barış Şimşek’i “İlk yarıda Maicon’un Serdar Aziz’e yaptığı müdahale bence kesin kırmızı kart olmalıydı. İkinci yarıda Galatasaray lehine 2 penaltı verilmedi. Bence verilebilirdi. 0-0 olsa hakem verirdi. 3-0 olduğu için vermedi” sözleri ile eleştirdi.