Rıdvan Dilmen'den Beşiktaşlı yıldız için olay sözler

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaşlı yıldız için olay sözler

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Kayserispor karşılaşmasını değerlendirdi. Oyundan alınmasının ve moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen Love hakkında konuşan Dilmen, ''Vagner Love'un beni gönderin gibi bir havası vardı. Kulübedeki oturuşu, heyecan eksikliğinden bunu seziyorsun'' dedi.

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Kayserispor'u konuk ediyor. Siyah-Beyazlı ekip karşılamayı Tosic ve Adriano'nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılamayı değerlendirdi.

Beşiktaş da, Kayseri de aslında sezonu bitirmiş gibi başladı. Kayseri'nin pozisyonu yok aslında ama başlamadan biten 4 pozisyonu var, son pasları atamadılar.

Quaresma sezonun en iyi asistini yapmış olabilir. Kayseri uyurken, rabona ortasıyla arka direğe kesti.

Tosic ligin en çok kart gören oyuncularından biri. Çok da gol atıyor. Penaltıları da atsa Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu olabilirdi. En azından Negredo'yu geçerdi.

Vagner Love'un beni gönderin gibi bir havası vardı. Kulübedeki oturuşu, heyecan eksikliğinden bunu seziyorsun. Beşiktaş iyi oynamadı ama oynaması gerektiği gibi oynadı ve etkili işler yaptı

'Beşiktaş'ın hala şampiyonluk iddiası var' : Vida'nın iyi oynaması, Medel'in muazzam oynaması. Giren Necip'in iyi oynaması... Fabri'de çok dikkatli kaleci. Pozisyon vermediler ve oyun akışına bırakıldı biz de akışına bıraktık. 
Penaltı tartışmalı pozisyonlar var onlara yorum yapmak sitemiyorum. Klasik oyun yapısıyla oynadı. Atiba sanırım sezonu kapattı. İyi mi oynadı Beşiktaş? çok iyi oynamadı. "10 kişi kalmasına rağmen pozisyon vermedi. Beşiktaş'ın hala şampiyonluk iddiası var matematiksel olarak.

'Şenol Güneş'in ayrılacağını düşünmüyorum'

Bence Beşiktaş'ın golü de güme gitti. Hakem bence biraz daha beklemeliydi. Kayserispor rölantı, çabuk kapanı çıkmakayı isteyen bir görüntü verdi. Hakem de gördüğünü çalmaya çalıştı. 
Beşiktaş takımında ben hocanın asla ve asla ayrılacağını düşünmüyorum. Aziz Yıldırım hastaneye gidecekmiş Şenol Güneş hastanadeyken. Onlarında gitmeye niyeti varmış.

'İkisi gündemdeyken ben Eto'o demiştim' 

Cenk olsaydı 3 veya 4 puan daha fazla vardı. Çok ciddi paraya transfer oldu. Love ile 1.5 yıllık performansı önemliydi. Eto'o ile bir tercih yapmak zorundaydı. İkisi gündemydeyken ben Eto'o demiştim. Beşiktaş'ın yapısına uygun. Love de geldiğinde 2-3 hafta sakatlığı vardı.