Riekerink'in 'yeni' mutluluğu!

Riekerink'in 'yeni' mutluluğu!

Süper Kupa'yı kazanarak moral bulan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, takımın durumundan memnun. Hollandalı çalıştırıcı, yeni transfer Tolga Ciğerci'nin performansını beğenirken, takıma katılan diğer oyuncuların da en kısa sürede fiziksel olarak hazır hale geleceğinden emin.

     Hertha Berlin'den transfer edilen Tolga'nın orta sahadaki eksikliği gidermek için önemli bir seçenek olduğunu düşünen Riekerink, yönetimle yaptığı görüşmede genç futbolcuya olan güvenini iletti.  Deneyimli çalıştırıcı ayrıca yeni transferler Eren, Serdar ve Cavanda'nın kısa sürede hazır hale geleceğini düşünüyor. Eren'in Kasımpaşa ile sezon öncesi kampına katılmasının avantaj olduğunu vurgulayan Riekerink, Serdar'ı ise kademeli olarak kadroya katacak. İsviçre ve Danimarka kamplarında milli stopere özel program uygulanırken, Serdar'ın birkaç hafta içinde istenilen seviyeye gelebileceğini kaydetti.   CAVANDA'YA ÖZEL PROGRAM
 Jan Olde Riekerink, Cavanda'nın da antrenmanlardaki çalışma hırsından oldukça memnun. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kadrodışı kalan Cavanda, bordo mavili kulüpte 21 yaş altı takımıyla antrenmanlara çıkmıştı. Maç eksiği bulunan Belçikalı oyuncuya özel program hazırlandı. Cavanda, bu program doğrultusunda hazırlıklarını sürdürerek takım arkadaşlarının seviyesine gelmeye çalışıyor.