Romelu Lukaku penisiyle ilgili tezahüratlardan şikayetçi

Romelu Lukaku penisiyle ilgili tezahüratlardan şikayetçi

Manchester United'ın golcüsü Romelu Lukaku, kendisi hakkında United taraftarının yaptığı tezahüratlardan şikayetçi. Belçikalı hakkında yapılan tezahüratlarda Lukaku için "24 inçlik penisi var (61 santimetre)" deniyor.

Manchester United’ın golcüsü Romelu Lukaku, United taraftarından ilginç bir istekte bulundu. Performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen ve hakkında tezahüratlar yazılan Lukaku’nun o tezahüratlardan biriyle problemi var.

Lukaku’nun penisiyle ilgili sözler barındıran tezahüratı ırkçı bulan Lukaku, taraftarlara bir mesaj göndererek taraftarlardan artık bu şarkıyı söylememelerini talep etti. Belçikalı golcü mesajına ‘Farklılıklara Saygı Gösterelim’ etiketini ekledi.

Tezahüratta Lukaku için “24 inçlik penisi var (61 santimetre)” sözleri geçiyordu. Ayrıca futbolda ırkçılıkla mücadele eden Kick It Out da tezahüratla ilgili “Manchester United ile temasa geçtik. Irkçı, basmakalıp ifadeler içeren bu besteyle takıma destek verilmek istense bile bu kabul edilemez. Bu durumun çabucak çözülebilmesi için İngiltere Futbol Federasyonu’yla da birlikte çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.