Rüştü Reçber çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Rüştü Reçber çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Arda Turan ve Fatih Terim kriziyle ilgili Rüştü Reçber çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Fenerbahçe, Barcelona ve Beşiktaş formaları giyen eski milli kaleci Rüştü Reçber, Hürriyet gazetesindeki köşe yazısında hem uçakta yaşanan Arda Turan krizini hem de Fatih Terim'in basın toplantısını değerlendirdi.

Reçber'in yazısının bir kısmı şu şekilde:

"Evet, kesinlikle ortada yanlış bir hareket var. Ancak bu, Arda'yı topla halde yerden yere vurmayı, itibarsızlaştırmayı haklı gösterir mi?

"Hocaları suçlarken susanlar, şimdi ortaya çıktı"

İnsanın olduğu yerde hata da vardır. Herkes böyle söyler. Ancak bunun kişiye göre değiştiğini de çok gördük, görüyoruz... Hocaları, Arda ve arkadaşlarını ihanet ve şerefsizlikle suçlarken susanlar, şimdi ortaya çıktı. Arda'nın davranışını ve yerini kabul edemem. Sevgili Bilal Meşe'ye de 'Geçmiş olsun' derim. Ama yangına körükle giden bir hoca ile yönetimin ve bu olayın gerçekleşmesine ortam sağlayanların hiç mi kabahati yok?

"Bu tuzağı kuranlar saklanmak için delik arayacak"

Bakın, tıpkı Volkan Demirel olayındaki gibi, ortam hazırlandı, beklenildi ve Arda da gelip bu tuzağa düştü. (Volkan'ı bu konuda 6 ay önce uyarmıştım). Bu tuzağı kuranlar belli. Ve bir gün nasılsa her şey gün yüzüne çıkacak. Bu insanlar kimsenin yüzüne bakamayıp, saklanmak için delik arayacak."