Sabri Galatasaray'a mı dönüyor?

Sabri Galatasaray'a mı dönüyor?

Galatasaray'da teknik heyetin Mariano'nun ayrılması halinde 34 yaşındaki futbolcuya sıcak baktığı iddia edildi.

Galatasaray'da gündem Sabri Sarıoğlu. Sarı-kırmızılı ekipte futbolu bırakmak isteyen Sabri'nin gerekirse para almadan oynamayı kabul etmeye hazır olduğu öne sürüldü.

Sarı-Kırmızılı formayı 15 yıl giydikten sonra sözleşmesi yenilenmediği için Göztepe'ye giden ancak İzmir temsilcisiyle yaz döneminde yollarını ayıran 34 yaşındaki futbolcu, bu sezon hiçbir takımla anlaşmamış ve tek başına çalışmalarını sürdürmüştü.

Cim-Bom'da Sabri isminin kısa süre önce gündeme geldiği ve tecrübeli futbolcunun durumunun yönetim kanadında tartışıldığı öğrenildi.

Skorer'in haberine göre teknik ekibin Mariano'nun ayrılma olasılığını dikkate alarak kısa vadede Sabri'yi düşündüğü öğrenildi.

Yönetimin de bu transferin gerçekleşmesi halinde oluşabilecek tepkilerden çekindiği, ancak Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılması halinde onay vereceği belirtildi.

Cim-Bom'da daha önce Ünal Aysal döneminde kadro dışı kalan Sarıoğlu, Abdurrahim Albayrak'ın dönmesiyle affedilmiş ve tecrübeli futbolcu performansıyla göz doldurmuştu.

Bu yüzden transferde Albayrak'ın devreye girebileceği bildirildi.