Safet Susic: İlk maç zor olacak!

Safet Susic: İlk maç zor olacak!

Alanyaspor'un Teknik Direktörü Safet Susic, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında oynayacakları Kasımpaşa maçında puan veya puanlar almak istediklerini belirterek, “Bu sene ligi en azından orta sıralarda bitirecek bir takımımız olduğunu düşünüyorum" dedi.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan idman öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, hazırlık kamplarının verimli geçtiğini söyledi. Özellikle her iki kampa katılan oyuncuların lige hazır olma yolunda gelişme kaydettiklerini belirten Susic, ancak bazı oyuncuların ise eksiklerinin bulunduğunu ifade etti.

Rakip Kasımpaşa maçı hazırlıklarına da değinen tecrübeli teknik adam Safet Susic, “İlk maç çok zor olacak. İlk maçlar her zaman zor olur. Hava çok sıcak. Kasımpaşa çok önemli bir takım, zor bir rakip. Ancak geçen sene sezon başında yaşanan sıkıntıların tekrarlanmaması için mutlaka kazanıp iyi bir başlangıç yapmamız lazım" dedi.

HEDEF ORTALAR

Taraftarın geçen sene yaşadığı sıkıntıyı ve stresi bu sene yaşamamasını ümit ettiğini anlatan Susic, “İyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Bu sene ligi en azından orta sıralarda bitirecek bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Rakiplerimiz de takviyeler yaptı, önemli oyuncular aldı. Zor bir sezon olacak mutlaka. Ancak bu sene taraftarımızın korkulu rüya görmeyeceğini ümit ediyoruz. Bu sebepten dolayı lige iyi başlamak adına Kasımpaşa maçı bizim için çok önemli. Umarım önümüzdeki günlerde en az 2 oyuncu daha takımımıza katarsak hem bizim içimiz rahatlayacak, hem de takımımızı kalite açısından daha yukarıya taşıyacağız. 1-2 gün içerisinde, en geç önümüzdeki haftaya kadar bu 1-2 transferi bekliyorum" diye konuştu.