Semih Özsoy’dan olay Akbaba açıklaması

Semih Özsoy’dan olay Akbaba açıklaması

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, “Emre Akbaba'yı bize, Alanyaspor yönetimi teklif etti. Biz önce kulüplerle görüşüyoruz. Şartlarımıza uygun olmadığı için ilerleme kaydetmedik. Oyuncuyla ilgilenmemizin tek sebebi Alanyaspor başkanının teklif etmesidir" dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, 1-0’lık Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Emre Akbaba’nın Galatasaray’a transfer olması hakkında ve transfer sürecinde Aytemiz Alanyaspor’a teklif götürüp götürmedikleri sorusuna yanıt veren Özsoy, konuyla ilgili flaş bir yanıt verdi.

Özsoy, “Emre Akbaba’yı bize, Alanyaspor yönetimi teklif etti. Biz önce kulüplerle görüşüyoruz. Şartlarımıza uygun olmadığı için ilerleme kaydetmedik. Oyuncuyla ilgilenmemizin tek sebebi Alanyaspor başkanının teklif etmesidir” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de Emre Akbaba ve diğer yeni transferler için düzenlenen imza töreninde “Mustafa Cengiz: “Emre Akbaba bir taraftar olarak son saniyeye kadar direndi. Bataklıkta bir çiçek gibi. Dün bildirebilirdik, bitmedi. Alanyaspor başka bir yerden bir teklif bekledi, dün o teklif gelmeyince bugüne kaldı. Bunu da bir serzeniş olarak kabul edin” demişti.