Şenol Güneş: İnsan değil bunlar...

Şenol Güneş: İnsan değil bunlar...

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Alanyaspor maçı sonrası Gaziantep'te yaşanan patlamayı değerlendirdi.

 İşte Güneş'in sözleri:

Gaziantep'te yaşanan saldırı hakkında konuşarak söze başlayan Güneş; "Bu ülkede yaşayanların ve yaşamak isteyenlerin barışı, huzuru, sevgiyi ön planda tutması gerek. Etrafımızda olanlara kayıtsız kalamayız. Etrafımızda ülkemiz içn kötü düşünenleri polise bildirmemiz gerek. Bu topyekün bir savaş. Devamlı insan öldüren bir yaratık olabilir mi? Bunlar insan değil. Vatandaşlarımız yanında olanları iyi tanımalı. Gerekirse devlete ihbarını yapmalıdır. Acımız büyük. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
"SEZON BAŞLANGICI OLARAK İYİYDİK"
Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam; "Maçın da tadı kaçıyor böyle olunca. Her işin keyfi kaçıyor. Ama biz bugün bir maç oynadık. Rakibimiz yeni bir takım. Bireysel olarak iyi kadrosu var ama takım olgusunda daha zamanları var. Biz takım olarak maçın başından itibaren ciddi oynadık. Kazanma hırsı fazla olan ve bunu birlikte yapan disiplinli takımdık. Daha akıcı ve daha az pas kaybıyla oynayabilirdik. Daha çok pozisyon bulabilirdik. Futbolun gereklerini daha çok yapabilirdik. Ama sezon başında bunlar normal. Zamanla form tutmak ligi taşımak açısından daha iyi. Oyuncularıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Sezona başlamak açısından güzel bir galibiyet" diye konuştu.
"OĞUZHAN YENİLERİNİ ÜRETMELİ"
Oğuzhan Özyakup'un golünü yorumlaması istenen Güneş; "Oğuzhan'ın golü iyiydi. Yetenekli ve yaratıcı oyuncular bu işleri yaparlar. Eskilerle avunmaz yenilerini üretirler. Oğuzhan anladı bu mesajımı. Bununla avunmayacak yenilerini üretecek" dedi.