Şenol Güneş: Şampiyonlar Ligine önem veriyoruz

Şenol Güneş: Şampiyonlar Ligine önem veriyoruz

Beşiktaş'ın Monaco'yla 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Burası önemli bir turnuva. Tabii ki Şampiyonlar Ligine önem vereceğiz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında  Beşiktaş'ın  Monaco'yla 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü  Şenol Güneş, müsabaka hakkında açıklamalarda bulundu.

"KAZANSAK İYİ OLURDU AMA RİSKLİ BİR MAÇTI"

Güneş, "Zor bir maçtı, ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum.  Monaco'nun oyun tarzını tahmin ediyorduk. Ancak bizim beklenmeyen hatalarımız oldu. Kısa paslarda tercih hatalarımızı iyi kullandılar. İlk yarıda fazla atak yaptık ancak ataklarımızı etkili kullanamadık. Golü yapabilirdik. İkinci yarıda ise iyi başladık fakat son bölümde oyun gitti, geldi. Bu onların işine geliyordu. Atabilirdik yiyebilirdik de. Kazansak iyi olurdu ama riskli bir maçtı, rakibimizin son şansıydı. Şimdi diğer sonuçları bekleyeceğiz umarım bizim düşündüğümüz gibi gelişir" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİNE ÖNEM VERİYORUZ"

Şenol Güneş, "Bu maçı kaybetseydik belki  Avrupa Ligine bile katılamayabilirdik. Öyle bir grupta oynuyoruz, insanlar unutuyorlar" dedi ve maçın hakkının beraberlik olduğunu dile getirdi.  Beşiktaş'ın Devler Ligine Süper Ligden daha fazla ağırlık verip vermediği üzerine sorulan bir soruya Güneş, "Sakatlıklar var ama Şampiyonlar Ligi uğruna feda etmeye değer. Burası önemli bir turnuva. Çok güzel bir müziği var. Tabi ki Şampiyonlar Ligi'ne önem vereceğiz. Yoksa niye buradayız?" şeklinde yanıt verdi.