Son dakika golü: Galatasaray 0-1 Fenerbahçe

Son dakika golü: Galatasaray 0-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. 86.dakikaya kadar sadece 1 isabetli şut atabilen Fenerbahçe 90+1'de Josef de Souza'nın tek golüyle 3 puanın sahibi oldu. Sarı lacivertliler bu sezon oynadığı derbilerde Beşiktaş'la berabere kalırken Galatasaray'ı 2 maçta da mağlup etti ve hiç mağlubiyet yaşamadı.

Bu sonucun ardından puanını 53'e çıkaran Fenerbahçe üçüncü, 50 puan yapan Galatasaray ise 4. sıradaki yerini korudu.

4 DAKİKA GEÇ BAŞLADI

Galatasaraylı Muslera'nın koruyacağı kalenin filesinde küçük bir yırtık gören yardımcı hakem Aleks Taşçıoğlu o kısmın onarılmasını istedi. Karşılaşma bu nedenle yaklaşık 4 dakika geç başladı.

RİEKERİNK'İN TAKTİĞİ İLE DERBİYE ÇIKTI!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, sarı kırmızılı takımı bu kez 4-2-3-1 dizilişi ile Riekerink döneminde oynanan taktiksel anlayışla sahaya sürdü. Tudor, 4-0'lık Başakşehir yenilgisi sonrasında Galatasaray takımının yarısını değiştirdi!

Hırvat teknik adam, ilk 11'de 5 değişikliğe birden gitti Tudor, Sabri'ye tam 7 hafta sonra, Sneijder'a ise 3 hafta sonra ilk 11'de görev verdi.

Tudor'un derbide savunmada sahaya sürdüğü Sabri-Ahmet-Semih-Carole dörtlüsü ise ilk kez yan yana bir 90 dakikaya çıktı

KARŞILAMA DA YOK, DOSTLUK YEMEĞİ DE!

Galatasaray Kulübü geçen yıl yaptığı davete geri dönüş yapmayıp katılmayan ve ligin ilk yarısında da hoş bir tavır sergilemeyen Fenerbahçe Kulübüne, TT Arena'da herhangi bir karşılamada bulunmadı. Galatasaray yönetimi, uzun yıllardır TT Arena'da oynanan her maçtan önce rakip kulüp yönetimleri için verdiği dostluk yemeği uygulamasını bu kez kaldırdı. Fenerbahçe'nin tavrı nedeniyle derbide bu geleneğine son veren Galatasaray yönetimi, TT Arena'ya gelen Sarı Lacivertli yöneticilere de herhangi bir karşılamada bulunmadı.