Sturm Graz: "Türk taraftarlardan korkmuyoruz"

Sturm Graz: "Türk taraftarlardan korkmuyoruz"

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Sturm Graz'ın teknik direktörü Franco Foda ve savunma oyuncusu Marvin Potzmann, maç öncesi basın toplantısı düzenledi

Açıklamalarda bulunan Foda, stadın tamamen dolacağını düşündüğünü söyleyerek, "İlk maçı 2-1 kaybettik. Evimizdeki oyundan daha farklı oynayacağız ve oyunu çevirebiliriz. Son maçımızda deplasmanda başarılı olduk. Çok dikkatli olacağız" diye konuştu. Türkiye'de Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı oynadıklarını hatırlatan Foda, "Türk taraftarları takımlarını inanılmaz derecede destekler ama biz yarın taraftardan korkmuyoruz. İlk dakikadan itibaren cesur ve agresif oynayacağız. Hem topu tutacağız hem de topa karşı agresif olacağız" dedi.

POTZMANN: "ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Marvin Potzmann da zor bir maç oynayacaklarını ifade ederek, "Eksik 1 oyuncumuz var. Gerçekten çok zor ama her şey mümkün ve başaracağımızı düşünüyorum" açıklamasında bulundu. Sturm Graz'ın medya sorumlusu, basın toplantısının bitiminde, yarın sahaya farklı bir formayla çıkacaklarını açıkladı. Graz ekibinin Avusturya'da giydiği formada alkol reklamı yer alıyor ve Türkiye'de alkol reklamı yasak olduğu için Avusturya ekibi sahaya "Biz Sturm'uz" yazılı formalarıyla çıkacak.