Süper Lig'de flaş istifa

Süper Lig'de flaş istifa

Bursaspor’da Mutlu Topçu istifa etti

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 5-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrasında istifa ettiğini duyurdu.

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray yenilgisinin ardından istifa ettiğini açıkladı. Takımın yeni bir heyecana ihtiyaç duyduğunu ifade eden teknik adam, takımdaki sorunların bambaşka olduğunu da söyledi.

İşte Topçu’nun maç sonu açıklamaları:

DİBE VURDUK

Bizim için kötü bir akşamdı. Futbol adına hiçbir şey yapmadık. Ne defans yaptık, ne ikili mücadele yaptık ne de savaş verdik. Farklı bir skorla yenilmiştik geçen hafta. Dibe vurmuş bir takım var. Bu takımın ayağa kalkması lazım. 2 maçlık periyoda baktığımızda bu gerçekleşmedi. Galatasaray yetenekli bir takım. Futbol yetenekli ayaklarla oynanır ve Galatasaray da buna sahip. Gelinen noktada son 2 maçta dibe vurduk.

“Yeni heyecan belli, yeni bir anlayış. Fiziksel anlamda oyuncuları üst seviyeye taşıyacak bir hoca olabilir. Burası antrenörlük hayatımda 5 sene yaşadığım Avrupa kupalarına gittiğim şampiyon takım. Umuyorum ki bu futbolcu arkadaşlarımız tekrar kafalarını kaldırırlar. Bursaspor çok güçlü bir camia, bu formanın hakkını herkes vermek zorunda. Ben kendi sorumluluğumu üzerime alıyorum.”