'Taraftar Gaziantepspor'un sahibidir'

'Taraftar Gaziantepspor'un sahibidir'

Birinci Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, pazar günü oynanacakları Ümraniyespor maçında hiçbir futbolcularının lisans sıkıntısı olmayacağını söyledi.

İbrahim Kızıl'ın Gaziantepspor başkanlıktan istifa etmesinin ardından göreve getirilen Mutlu Özpineci, Celal Doğan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Özpineci, kulüp ile ilgili bilgiler verdi. Gaziantepspor'un ligde başarılı olması için çaba harcayacaklarını belirten Özpineci, şunları dedi:

"Yönetim Kurulumun yardımıyla, desteğiyle Gaziantepspor'u ilk hedefimiz bu haftaki spor müsabakasına çıkartmak olacak. Uzun vadede düşüncelerimiz tamamen Gaziantepspor'u 30 yıl önceki yapılanma şekline dönmeyi hedefliyoruz. Alt yapı odaklı bir Gaziantepspor sistemini oturtmaya çalışacağız. Şu anda 22 tane futbolcumuzun lisans işlemleri yapılıyor. Şu anda hiçbir futbolcumuzda lisans sıkıntısı yok. Futbolcularımızla görüşmeler devam ediyor. Bütün futbolcularımızla olan sorunlar giderilecek."

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Yeni sezonda kulübün tek sahibi olarak tanımladığı taraftardan destek isteyen Özpineci, şöyle devam etti:

"Taraftar Gaziantepspor'un sahibidir. Gaziantep'teki Gaziantep sporseverlerin takımı Gaziantepspor'dur. Gaziantepspor'a sahip çıkmalarını istiyorum. Bu anlamda Gaziantespor'un kendi özüne dönmesini sağlamamız açısından, Gaziantep şehrinin büyük desteğine ihtiyacımız var. Bu haftaki çıkacağımız müsabakada statta Gaziantepsporlu olan taraftarlarımızın tamamını bekliyorum."

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın Gaziantepspor'a her zaman destek çıkacağına inandığını da dile getiren Özpineci,  takımın başında da teknik direktör olarak Bünyamin Süral'ın olacağını söyledi.