Tartışma yaratan gol! Ofsayt var mı yok mu?

Tartışma yaratan gol! Ofsayt var mı yok mu?

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçın ilk yarısındaki bir pozisyondan sonra ortalık karıştı.

Antalyaspor'un 20. dakikada attığı ilk golde Doukara'nın ofsayt konumunda olduğu görüşü gündeme oturdu. Hakem Halis Özkahya, tartışma yaratan golde VAR'a başvurdu ve golü nizami saydı. Özkahya'nın bu kararı, sosyal medyada büyük tartışma başlattı.

Beşiktaş'ın, Antalyaspor'u konuk ettiği maçın ilk yarısında yaşanan bir pozisyon ortalığı karıştırdı.

Dakikalar, 20'yi gösterdiğinde gelişen Antalyaspor atağında iki kişinin arasına giren Hakan Özmert ceza yayı gerisinden topu havalandırdı. Adriano'nun kafasından seken topu önüne alan Doukara sol çaprazdan yerden bir vuruşla topu ağlara yolladı... Ancak golün sahibi Doukara'nın Hakan Özmert'ten pas aldığı esnada bariz şekilde ofsayt konumunda olduğu görüşü gündeme oturdu. Ancak maçın yan hekim ve orta hakemi Halis Özkahya, golü geçerli saydı...
BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN BÜYÜK TEPKİ!

Siyah-Beyazlı oyuncular, itiraz etmesi üzerine Halis Özkahya, VAR'a başvurdu. VAR merkezinden de tartışmalı golle ilgili olarak gol kararı geldi ve Antalyaspor böylece1-0 öne geçti. Bu tartışmalı pozisyonun ardından hem stattaki hem de sosyal medyadaki Siyah-Beyazlı taraftarlar isyan etti. Halis Özkahya'nın yanı sıra VAR sisteminin ne işe yaradığı konusunda mesajlar gönderdiler.