Terim'in yerine kim gelecek? Müthiş iddia...

Terim'in yerine kim gelecek? Müthiş iddia...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevini bırakmasının ardından, ay-yıldızlı takımın başına kimin geçeceği merak konusu oldu. 

Takımın başına tecrübeli ve Türk futbolunu iyi tanıyan bir ismi geçirmeyi planlayan TFF yönetiminin üç teknik adamın üzerine yoğunlaştığı öğrenildi.

Milli takıma 3 maçlık Şenol Güneş'e teklif götürüldüğü iddia ediliyor.

ŞENOL GÜNEŞ SÜRPRİZİ

Beşiktaş'ı üst üste 2 sezon şampiyon yapan Şenol Güneş, milli takımın başına geçirilmesi düşünülen adayların başında geliyor. 

Milli takım tarihinde Dünya Kupası'nda en büyük başarıyı elde eden Güneş, milli takım tecrübesi baz alındığında TFF'nin en çok istekli olduğu isimlerin başında geliyor.

Öte yandan Mustafa Denizli ve Mircea Lucescu'nun isimleri alternatif olarak zikrediliyor.

 Galatasaray'a Gideceği Konuşuluyor 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in istifasının ardından Galatasaraylı yöneticilerle görüşeceği iddia ediliyor.

Türkiye  Futbol Federasyonu yetkilileri ile  Türkiye  Futbol Direktörü  Fatih Terim, federasyonun Levent'teki tesislerinde bir araya geldi ve Milli Takım'ı bıraktı.

Terim'in federasyon ile anlaşarak milli takımı bıraktığı öğrenildi. Kulislerde konuşulan iddialara göre  Fatih Terim'in  Galatasaray yönetimiyle görüşecek.

TARAFTARLAR COŞTU

Galatasaraylı taraftarlar, bu gelişmenin ardından eski hocaları  Fatih Terim'i tekrar sarı-kırmızılı takımda görmek için sosyal medyada kampanya başlattı.