Terim ve Muslera'dan kas hastası gençlere moral ziyareti

Terim ve Muslera'dan kas hastası gençlere moral ziyareti

İstanbul Emniyeti, babası polis olan kas hastası Alperen'in hayalini gerçeğe dönüştürdü. Fanatik Galatasaraylı olan Alperen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın odasında, Fatih Terim ve Fernando Muslera ile bir araya geldi. Muslera'nın gülerek "Trafik cezam vardı", demesi üzerine Çalışkan'ın "Ben öderim" cevabı gülüşmelere neden oldu.

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre  Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl Etkinlikleri kapsamında çeşitli etlinlikler düzenleyen Istanbul Emniyet Müdürlüğü, Esenler’de görevli Polis Memuru Fehmi Yardımcı’nın kas hastası oğlunun hayalini gerçeğe dönüştürdü. Daha önce Mustafa Çalışkan’ın ziyaret ettiği 19 yaşındaki Alperen, sohbet sırasında Galatasaraylı file bekçisi Muslera ile tanışmak istediğini söyledi. Mustafa Çalışkan, Alperen’in bu isteği üzerine, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşeceğini ve bu isteği gerekçestirmeye çalışacağı sözünü verdi.

SÜRPRİZ BULUŞMA

Çalışkanın görüştüğü Terim’in olumlu karşılık vermesi üzerine Alperen için süpriz buluşma ayarlandı. Polis Haftası kapsamında süpriz buluşma ayarlandı.Mustafa Çalışkan Alperen ve ağabeyi Mehmet Emin Yardımcı ile Fatih Terim ve Fernando Muslera’yı makam odasında ağırladı. Muslera’yı karşısında gören Alperen büyük heyecan yaşadı.

‘BİZDEN BİRİ GİBİ’

Misafirleriyle sohbet eden Çalışkan “ Ben bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Bu kardeşlerimizi ziyarete gittiğimde bunu söylemişlerdi. Fatih Hocam bizi kırmaz inşallah dedim. Fatih Hocam ülkemizi her konuda güzel temsil eden birisi, bu ziyaret bizi çok onurlandırdı. Muslera için de çok teşekkür ederiz gerçekten, çok sevilen, hal hareket tavır duruş olarak çok sevilen birisi. Bizden biri gibi. Ben şahsen de çok seviyorum.” dedi. Fatih Terim ise “Siz söyledikten sonra bizim için emirdir. Sizin dostluğunuz bizim için her zaman kıymetlidir. Siz bizden daha hassassınız her konuda. Biz burada Müdürümün yanında kulüpler dışındayız, renkler dışındayız” diyerek sözlerine şöyle devam etti “İnsani olarak her zaman emrindeyiz. Bizim önem verdiğimiz, değer verdiğimiz önemli bir insandır. O söyler biz gideriz. Müdürümüz ne söylerse biz yapmaya hazırız, keşke daha fazlasını yapabilsek, aramızda o takım bu takım diye bir şey yok. Onlar da bizim evladımız. Böyle bir güzel günde bizi çağırdığınız için çok teşekkür ederim. Ne zaman isterseniz geliriz.”

‘TRAFİK CEZAM VAR’

Çalışkan ve Terim sohbetinin arından konuşan Muslera” Burada olmaktan çok mutlu oldum” diyerek, “Bu arada küçük bir trafik cezam vardı. Artık bana yazmazlar” espirisi gülüşmelere sebep olurken, Mustafa Çalışkan “Tamam cezayı ben ödeyeceği” dedi.

FORMA HEDİYE ETTİ

Ziyaret sebebiyle iki kardeş mutlu anlar yaşarken, Fatih Terim İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’a forma hediye etti. Muslera ise imzaladığı iki formayı kas hastası çocuklara hatıra olarak verdi. Çalışkan’da misafirlerini hediye vererek uğurladı.