Trabzonspor'a kaybeden Galatasaray'da, Fatih Terim sesleri başladı

Trabzonspor'a kaybeden Galatasaray'da, Fatih Terim sesleri başladı

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, "Fatih Terim'in sporun içinden çıkmaması lazım. Galatasaray'a gelirse fayda sağlar." dedi.

Sabah Spor yazarı  Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında  Galatasaray'ı değerlendirdi. Toroğlu, Tudor'un yerine  Fatih Terim'in sarı kırmızılı takıma dönme ihtimalini değerlendirdi:

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

" Cenk Ergün konuştu, bu tarz  Türkiye'de gitmez.  Fatih Terim olduğu zaman işin rengi farklı olur. Topçu, basın, Federasyon farklı olur.  Fatih Terim renkli bir adam. Milli Takımı da çok kötü bırakmadı. Takımdaki boyutlar farklı yerlere gitti. Ben olsam öbür yoldan giderdim.

"GALATASARAY'A GELİRSE FAYDA SAĞLAR"

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü  Şenol Güneş,  Fenerbahçe'nin  Aykut Kocaman;  Galatasaray'ın  Fatih Terim... Tadından yenmez. Çok renkli bir lig olur.  Fatih Terim'in yapısı yarışmacı tipli. Bu tipteki adam, rakibi ısıracak, parçalayacak, parçalanacak. Türk futboluna böyle daha iyi hizmet verirsin.  Galatasaray'a gelirse fayda sağlar.

"TERİM'İN SPOR ALEMİNDEN ÇEKİLMEMESİ GEREKİR"

Fatih Terim'in bir şeyler yapması lazım. Spor aleminden çekilmemesi gerekir. Bir şeyleri ispat etmeye ihtiyacı yok ama Türk futboluna bir şeyler yapmaya mecbur. Onun için de  Galatasaray için de bulunmaz nimet tepsinin içinde. Ha yapar mı yapmaz mı bilemem."