Trabzonspor fena patladı!

Trabzonspor fena patladı!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında ligde kötü günler geçiren Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Bordo-Mavililer'in Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 4 maçlık ceza nedeniyle seyircisiz oynanan maçta gol yağmuru yaşandı.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Trabzonspor, 11'de Yusuf Yazıcı ve 15'te Mehmet Ekici'nin golleriyle 4 dakika içerisinde 2-0'ı buldu. Bordo-Mavililer'de 38 ve 41. dakikalarda sahneye çıkan Muhammet Demir attığı 2 golle Trabzonspor'u soyunma odasına 4-0'lık üstünlükle götürdü.

Trabzonspor fırtınası ikinci yarıda da sürdü. 57'de Yusuf Yazıcı ve 69. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golleri maçın sonucunu ilan etti: 6-0.

Trabzonspor'da 19 yaşındaki Yusuf Yazıcı attığı 2 gol ve yaptığı 2 asistle maçın yıldız olurken, Muhammet Demir de 2 gol, 1 asistlik performansıyla alkış aldı. Bu sonuçla 4 maç sonra galip gelen Trabzonspor puanını 40 yaparken, Çaykur Rizespor ise 34 puanda kaldı.