Trabzonspor Slovakya'da galip gelemedi

Trabzonspor Slovakya'da galip gelemedi

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Heerenveen'le 0-0 berabere kaldı

Trabzonspor, Slovakya kampının son gününde  Hollanda Birinci Lig ekiplerinden  Heerenveen ile oynadığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı. Slovakya'nın başkenti  Bratislava'nın Samorin kasabasında kamp yapan bordo-mavililer,  Heerenveen ile kamptaki altıncı ve son maçında  Avusturya'nın Wiener Neustadt kentine bağlı Eggendorf kasabasında karşılaştı.

TRABZONSPOR YUSUF'LA TEHLİKELİ GELDİ

12. dakikada  Yusuf Yazıcı'nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top az farkla direğin üzerinden auta çıktı. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

ONUR GOLÜ ÖNLEDİ

50. dakikada Ghoochannejhad savunmanın arkasına atılan topta bir anda  Onur Recep Kıvrak ile karşı karşıya kaldı. Ancak Onur, yatarak topu kontrol etmeyi başardı. 60. dakikada  Yusuf Erdoğan'ın ceza yayı üzerinden çektiği şutta kaleci Hahn, topu iki hamlede kontrol edebildi. 85. dakikada Veerman'ın kafa vuruşunda kaleci  Onur Recep Kıvrak, sol tarafına doğru gelen topu güçlükle kornere çeldi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Trabzonsporlu taraftarlar  Macaristan ve  Slovakya'da oynanan hazırlık maçlarına fazla ilgi göstermezken,  Avusturya'da  Heerenveen ile oynanan karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. Bordo-mavili taraftarlar, küçük olan tribünün hemen dolması üzerine maçı saha kenarındaki boş alanlardan izleme şansı bulabildi. Az sayıda  Fenerbahçe ve  Galatasaray taraftarı da takımlarının formalarıyla geldikleri karşılaşmayı Trabzonsporlu taraftarlarla birlikte seyretti.