Trabzonspor’da forvet krizi: Sadece Dame N’Doye kaldı!

Trabzonspor’da forvet krizi: Sadece Dame N’Doye kaldı!

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi forvet krizi yaşanıyor. Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada kupa maçında kırmızı kart gören Rodallega'da yer alamayacak.

Süper Lig’de 29 Ekim Pazar günü sahasında Galatasaray ile oynayacak olan Trabzonspor’da forvet krizi yaşanıyor. Ersun Yanal’ın ayrılmasının ardından Trabzonspor’da Teknik Direktörlük koltuğuna oturan Rıza Çalımbay’ı, zorlu maç öncesi sıkıntılı bir dönem bekliyor. Burak Yılmaz’ın sakatlığının ardından Çorumspor ile oynanan Türkiye Kupası maçına forvet olarak çıkan Hugo Rodallega’nın kırmızı kart görmesi, Rıza Çalımbay’ı kara kara düşündürüyor. Rıza Çalımbay’ın Dame N’Doye’a güvenmekten başka çaresi bulunmuyor. Geldiği günden bu yana performansı ile tam bir hayal kırıklığı yaratan N’Doye’un, zorlu maçta nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Ligin en formda ekiplerinden biri olan Galatasaray karşısında forvet hattında iki yıldızından yararlanamayacak olan Rıza Çalımbay’ın elinde forvet olarak sadece N’Doye kaldı. N’Doye, Trabzonspor forması altında çıktığı 49 maçta sadece 8 gole imza attı. N’Doye, Süper Lig’de son golünü 2 Nisan 2017 tarihinde Çaykur Rizespor ile oynanan maçta kaydetmişti.