Trabzonspor’da Onur Kıvrak, Juraj Kucka ve Abdülkadir Ömür korkuttu

Trabzonspor’da Onur Kıvrak, Juraj Kucka ve Abdülkadir Ömür korkuttu

Osmanlıspor deplasmanında aldığı 3-3'lük beraberlikle Avrupa yolunda yara alan Trabzonspor, Onur Kıvrak, Juraj Kucka ve Abdülkadir Ömür'ün sakatlıklarıyla sarsıldı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Osmanlıspor deplasmanından 3-3’lük beraberlikle ayrılırken maçta yaşanan sakatlıklar nedeniyle teknik heyetin planları da alt üst oldu.

İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan bordo mavili ekip, Abdülkadir Ömür’ün devre arasında tansiyonunun düşmesi nedeniyle ikinci yarının başında yerini Joao Pereira’ya bıraktı.

Karşılaşmanın 74. dakikasında ise rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında kafasına darbe alan Juraj Kucka, yedek kulübesine başının döndüğü işaretini yapınca oyundan alındı ve ambulansla hastaneye götürüldü.

Maçın son anlarında ise daha önce operasyon geçirdiği dizinden sakatlanan kaleci Onur Kıvrak, oyuncu değişikliği hakkı dolduğu için sakat sakat mücadeleyi tamamladı.

Tecrübeli kaleci son anlarda yaptığı kurtarışlarla takımına hayat verirken bitiş düdüğüyle beraber sahayı sedyeyle terk etti.