Trabzonsporlular Mudanya'da bir araya geldi!

Trabzonsporlular Mudanya'da bir araya geldi!

BURSA Trabzonsporlular Derneği, Mudanya'da gerçekleştirdiği etkinlik ile bordo-mavili taraftarları buluşturdu. Konserlerle renklenen akşamda formalar dağıtılırken, kan bağışları da yapıldı.

Bursa'da yaşayan Trabzonsporlular, Bursa Trabzonsporlular Derneği'nin Mudanya'da organize ettiği 50. Yıl Kutlamaları'nda bir araya geldi. 'Trabzonspor için bir meşale de sen yak' sloganıyla Trabzonspor Kulübü'nün kuruluşunun 50. yılı nedeniyle gerçekleşen etkinlikte Kkaradeniz müziğinin öncü isimlerinden Apolas Lermi sahne aldı. Organizasyonda bin 161 forma dağıtılırken, bin 161 adet de meşale yakıldı. Hemofili ve Talasemi Derneği (HETADEM) için hazır bulunan Kızılay kan bağışı aracında da bordo mavili kulübün sevenleri 161 ünite kan bağışı gerçekleştirdi.

'TRABZONSPOR KAN VERİYOR'

Amaçlarının Bursa ve çevresinde yaşayan Trabzonsporluları bir araya getirmek olduğuna işaret eden Bursa Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Mukul ise, çok güzel bir akşam yaşadıklarını belirtti. Destek veren herkese teşekkür eden Başkan Mukul, "Hedefimiz Trabzonspor'dan alan değil, Trabzonspor'a veren bir dernek olmak. 'Trabzonspor kan veriyor' sloganımızla da kan bağışında bulunarak kan kardeş derneğimiz HETADER'e destek oluyoruz. Daha da güzel işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.