Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak'tan ilk açıklama

Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak'tan ilk açıklama

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında formasını yere bırakarak 'ben yokum' diyen kaleci Onur Kıvrak açıklamalarda bulundu

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 4-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile devam eden karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım’ın tatil ettiği maçın ardından formasını, kaptanlık pazubandını ve eldivenlerini yere koyan Onur saha içinde yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.
'BASIN TOPLANTISINDA HER ŞEYİ AÇIKLARIM'
Onur yaptığı açıklamada, "Benim hakkımda yazılıp çizilenler tamamen yalan. Sezon başından beri benimle uğraşanlar sağ olsunlar, onların işleri güçleri. Onların kim oldukları zaten belli. Allah nasip ederse, gelişmeler yaşanırsa bende basın toplantısında her şeyi açıklarım" dedi.
'FORMAYI ATMADIM, HAMİ HOCA'YA 'YOKUM' DEDİM'
Saha içinde yaşanan olaya açıklık getiren Onur Recep Kıvrak, "Karşılaşma tatil edildikten sonra ben kulübeye gittim. Formayı yere atmadım, kaptanlık pazubandını üzerine koyarak formayı yere bıraktım. Hami hoca, bana 'Oğlum ne oldu?' dedi. 'Hocam ne karım kaldı, ne kızım kaldı, ne beşikteki çocuğum kaldı, ne anam kaldı, ne babam kaldı' dedim. 'Hocam, ben bu saatten sonra yokum' dedim ve bu konuşmanın ardından Hami hoca, bana 'Oğlum sen geç soyunma odasına' dedi. Hami hoca ile aramızdaki muhabbetimiz sadece bu. Soyunma odasında da Hami hocayla konuştuk. 'Bana da zamanında tribünlerden çok küfürler edildi. Trabzonspor forması altında bu kadar gol atmama rağmen bende aynı küfürlere maruz kaldım' dedi" diye konuştu.
'KİM DAHA BÜYÜK TRABZONSPORLU GÖSTERECEĞİM'
"Teknik direktör Hami Mandıralı’yı abim gibi seviyorum" diyerek sözlerine devam eden Onur Recep Kıvrak, "Benim, Hami hocayla bir problem yaşamam gibi bir durum söz konusu olamaz. Bazı insanlar bunları bilerek yapıyorlar. Bana sezon başı ne yaptılarsa şimdi de aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Onların gücüne gidiyor benim burada durmam. Onların gücüne gidiyor bir İzmirli dokuz yıldır buradan kaçmadğı için. Beni karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunları yapanlar, benim kadar Trabzonsporlu değil. Onlara kimin daha büyük Trabzonsporlu olduğunu göstereceğim" ifadelerini kullandı.
Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak yaşanan bu olayların ardından hiçbir yönetici ile konuşmadığını dile getirdi.