Transferi son anda yatan Eboue: Hayatımı kararttılar!

Transferi son anda yatan Eboue: Hayatımı kararttılar!

KKTC ekibi Limassol'a transferi son anda iptal olan Emmanuel Eboue, "İnsanlar bana karşı hareket ediyor, neden bilmiyorum. AIDS değilim, son derece sağlıklıyım." dedi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu  Emmanuel Eboue,  KKTC ekibi Türk Ocağı Limassol'a transfer olmak üzere  Kıbrıs'a gitmişti ancak bu transfer yatmıştı. Transferin gerçekleşmeme sebebi olarak ise Fildişi Sahilli oyuncuda AIDS bulunduğu iddialarıydı.

34 yaşındaki futbolcu, hakkında çıkan iddiaları Radyospor'da yalanladı ve sitem etti. Eboue, ayrıca hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili de yorumlar yaptı.

İşte Eboue'nin açıklamaları;

"Nedendir bilmiyorum, anlayamıyorum.  Türkiye'de bazı insanlar bana karşı hareket ediyor. Ben bir kulüp buluyorum, hakkımda yalan yanlış haberler yapılıyor. Bu sebeple anlaşmam olmuyor. Hastalık konusuna gelince,  Londra'daki bütün sonuçlar negatif çıktı. Anlayın beni, ben insanım. Bu tür dedikodular bana çok yara verdi. Bazı menajerlerin bunu bana bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum.

"AIDS DEĞİLİM, SAĞLIK DURUMUM GAYET İYİ"

Ben AIDS değilim. Birileri benim hakkımda dedikodular çıkardı. Sağlık durumum gayet iyi. Tek amacım futbola geri dönmek fakat bazı insanlar bu süreçte hayatımı kararttılar. Bunun sebebini halen çözemedim. Tekrar ediyorum. Ben hasta değilim. Son derece eminim kendimden.

"DERBİDE KALBİM GALATASARAY İÇİN ATACAK"

Derbi için bir sonuç vermek gerçekten çok zor. Aslında her oyuncu derbiyi maça çıkmadan önce soyunma odası ve koridorlarda oynuyor. Bildiğiniz gibi ben  Galatasaray'ı çok seviyorum.  Galatasaray taraftarının da beni sevdiğini biliyorum.  Galatasaray'ın yeni stadyumunda önemli başarılara imza atmıştık. Derbide kalbim  Galatasaray için atacak. Derbiden  Galatasaray'ın galibiyetle ayrılacağına inanıyorum.  Galatasaray'a dönme arzum hala devam ediyor.

"TUDOR ÇOK İYİ BİR HOCA"

Galatasaray çok önemli oyuncular ve çok önemli bir teknik adama sahip. Tudor çok iyi bir hoca. Bafetimbi Gomis maçı değiştirebilecek bir oyuncu.  Galatasaray bu sezon lige iyi konsatre oldu. Bu çok büyük bir avantaj. Mükemmel bir golcüye sahip ve birlikte oynayabilme özelliğine sahip bir takım. Gomis  Galatasaray'a faydalı olabilecek bir futbolcu. Çok doğru bir transfer"