Tudor: Östersunds kurada çekebileceğimiz en güçlü takımdı

Tudor: Östersunds kurada çekebileceğimiz en güçlü takımdı

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Östersunds karşılaşması öncesi iddialı açıklamalarda bulundu

Igor Tudor, Östersunds maçı öncesi iddialı

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, kritik Östersunds maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında turu geçeceklerine inandığını söyledi. İşte Tudor'un basın toplantısından öne çıkanlar: "Yarın maçın ikinci yarısı oynanacak. Maçın ilk yarısını 2-0 kaybettik. İlk maçı 2-0 kaybetmiş olabiliriz ancak biz ilk maçı 4-0 bile kaybetsek biz bu turu geçeceğimizi söyleyecektim. Çünkü oyuncularımız çok motive. Taraftarlar ve gazetecileri anlayabiliyorum ama bütün resmi görmüyorsunuz. Yarınki maç için belirleyici detay oyuncularımızın ortaya koyduğu yürek ve karakterdir. Yarın ofansif olarak daha iyi bir Galatasaray göreceğiz.

Yarınki maçın bahanesi yok

Belhanda'nın durumunu yarınki antrenman sonucunda karar vereceğiz. Bu sene özel bir sene. Benim sizden ve taraftarlarımızdan isteğim; sabırdır. Eğer bu işi Galatasaray'da yapıyorsanız zaten baskı vardır. Galatasaray'ın Avrupa dışında kalması söz konusu olamaz. Östersunds kurada çekebileceğimiz en güçlü takımdı. Bundan sonraki turda bile onlar kadar güçlü takım yoktur. Yarınki maçın hiç bir bahanesi olamaz. 

İstifa mı istiyorsunuz?

Daha sezon başlamadan istifa etmemizi mi istiyorsunuz? Ben kesinlikle sorumluluktan kaçan bir insan değilim her zaman sorumluluk alabilecek bir insanım. Ama tabi sorumluluk alma kelimesi çok büyük bir kelime...