Vagner Love'den ayrılık sinyali

Vagner Love'den ayrılık sinyali

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu dördüncü sırada tamamlayan ve kadrosunda -özellikle santrfor bölgesinde- revizyona gitmek isteyen Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Brezilyalı golcü Vagner Love, ülkesinde yaptığı açıklamada, "Akışına bıraktım, zorlamıyorum. Eğer Brezilya'ya dönmem gerekirse, döneceğim" dedi.

Beşiktaş’ın geçen sezonun devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan renklerine bağladığı Brezilyalı golcü Vagner Love ülkesinde açıklamalarda bulundu. Bekleneni veremeyen ve siyah-beyazlı formayla 13 resmi maçta 4 gol kaydeden 34 yaşındaki oyuncu, “Beşiktaş geçen sezon ciddi bir yatırım yaptı ancak işler kulübün istediği gibi gitmedi. Türkiye’de şampiyon olamadık ve Şampiyonlar Ligi’ne de gidemedik. Bu yüzden kulübün ciddi bir maddi zararı var. Ciddi bir maaş yükü var ve yöneticiler bunu azaltmak istiyor” dedi.

‘Akışına bıraktım…’

Siyah-beyazlıların gözden çıkardığı ve futbol hayatına ülkesinde devam etmesi beklenen Love ayrıca, “Akışına bıraktım, zorlamıyorum. Eğer Brezilya’ya dönmem gerekirse, döneceğim. Beşiktaş harika bir kulüp. Harika tesisler var, hep dolu bir stadı var, mutluyum. Ancak dediğim gibi, eğer geri dönmem gerekiyorsa dönerim. Şu anda ben Brezilya’ya dönmeyi kafama takmıyorum” diye konuştu.