Van Der Wiel imzayı attı

Van Der Wiel imzayı attı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel, düzenlenen imza töreniyle kendisini Sarı - Lacivertli kulübe bağlayan imzayı attı. Hollandalı yıldız Fenerbahçe'den, stadyumdan ve İstanbul'dan çok etkilendiğini söylerken, "İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Güçlü bir kadromuz var ve hedefimiz şampiyon olmak" dedi.

Hollandalı yıldız Gregory van der Wiel, Ülker Arena'da düzenlenen imza töreniyle kendini Fenerbahçe'ye bağlayan imzayi attı.
İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, Fenerbahçe tesislerinin çok güzel olduğunu söyledi ve "Sahalar, soyunma odaları çok güzel. Son derece güzel yapılmışlar. Stat da çok güzel. Bu tatta forma giymek ve taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. " dedi.
Transfer sürecini anlatırken Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt'tan bilgi aldığını vurgulayan Van der Wiel, “Kuyt’ta transferle ilgili çok konuştuk. Hem kulüple hem de şehirle ilgili fikirlerini aldım. Hep pozitif konuştu. Harika bir kulüp olduğunu anlattı. Şu anda geldiğimiz noktadan dolayı çok mutluyum. İstanbul’a geldiğim ilk günden itibaren o güzelliği hissettim." diye konuştu.
"SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Şükrü Saracoğulu’ndaki atmosferle ilgili çok fazla şey duyduğunu kaydeden Van der Wiel şöyle devam etti, "Fenerbahçe taraftarının dünyanın en iyi taraftarı olduğunu dyudum. Sahaya çıkıp buranın ve taraftarın gücünü hissetmek istiyorum. Stadın atmosferi ile ilgili çok iyi şeyler duydum ve birkaç video izledim. Bu yüzden sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum."
"HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"
Fenerbahçe'yle öncelikli olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteğini dile getiren Hollandalı oyuncu, "Tek bir düşüncem var. Her maçta bu takıma yardımcı olmak ve sahada olmak istiyorum. Umarım bu takımın önemli bir parçası olabilirim. Şu anda bu sezonla ilgili kafamdaki ilk ve en önemli hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne kalmak. Bunun için elimden gelini yapmak istiyorum. Kuvvetli bir bir kadromuz var. Hedefimiz şampiyon olmak." sözleriyle iddialı konuştu.
5 yaşında futbola başladığını hatırlatan 28 yaşındaki oyuncu, "4-5 yaşlarında sokakta futbol oynamaya başlamıştım. Futbola aşığım. 7 yaşındayken binlerce çocuk arasında Ajax 15 kişiyi seçti ve ben de onların arasındaydım. Uzun bir süre Ajax’ta oynadım. Orada 3 şampiyonluk yaşadım. Milli takıma seçildim ve genç yaşta Dünya Kupası finaline ulaştım. Benim için harika tecrübe oldu. Sonraki adımımı PSG’ye giderek attım. Orada çok fazla sayıda maç oynadım. Oradaki 4 yılımda 4 şampiyonluk yaşadım. Kariyerim harika ilerliyor. Yeni maceraya başladığım için mutluyum." ifadelerini kullandı.
"ÇOK FAZLA KOŞAN BİR OYUNCUYUM"
Kendisinin ofansif özelliklerinin olduğunun hatırlatılması üzerine ise Van der Wiel, "Kenar bölgesinde çok fazla koşan bir oyuncuyum. İlk işim savunma yapmak ve rakibi kaleden uzak tutmak. Hücuma yardım etmeyi de seviyorum. Takımla beraber umarım iyi bir performans gösteririz. Kenardan orta yapmayı orada bulunmayı, gol pozisyonları içinde bulunmayı seviyorum. Hücumda bir oyuncu daha olduğunu takım arkadaşlarımın bilmesini isterim." diyerek teknik özelliklerini anlattı. 
Sohbet etmeyi ve neşeli vakit geçirmeyi sevdiğini dile getiren Van der Wiel, "Konsol oyunları oynarım. Güzel yemekleri tatmayı seviyorum. Bunun için restaurantlara giderim. Çeşitli aktivitelere katılmayı seviyorum. Modayı seviyorum. Kız arkadaşımla birlikte böyle aktivitelere katılmaktan hoşlanıyorum. Bir de müzik dinlemeyi seviyorum. Neredeyse bir günümü müzik dinleyerek geçirebilirim." sözleriyle özel hayatını anlattı. Konuşmasının sonlarında taraftarlara seslenen Honlandalı oyuncu, "Bana gösterdiği ilgiden dolayı ve sıcak karşılamaktan dolayı çok mutluyum. Bizi takip etmeye devam etsinler." dedi.
"23 NUMARALI FORMAYI GİYECEĞİM"
Fenerbahçe'nin yeni transferi sarı-lacivertli ekipte 23 numaralı formayı giyeceğini açıklarken, "Benim için biraz uğur getiriyor. PSG'de 4 yıl bu numarayı giydim ve bu numarayla devam etmek istedim" diye konuştu.
Öte yandan Fenerbahçe'nin Twitter hesabı sosyal medyadan Hollandalı yıldıza 'Hoşgeldin' dedi.