Van Persie elektronik sigaraya  fena sardı

Van Persie elektronik sigaraya fena sardı

Daha önce Fenerbahçe'deki genç oyuncularla tavla ve okey turnuvaları düzenlediği öne sürülen Robin van Persie'nin bu kez de tesislerde elektronik sigara içmeye başladığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin 2015'te Manchcester United'tan büyük beklentilerle transfer ettiği, yılda 4.9 milyon euro ödediği ama bir türlü istediğini alamadığı Robin van Persie (RVP), ağustostan beri giymediği formayı terletmekten başka her şeyle meşgul görünüyor. Daha önce takımdaki genç oyuncularla tavla ve okey turnuvaları düzenlediği öne sürülen RVP'nin bu kez de Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde elektronik sigara içmeye başladığı iddia edildi.

HENÜZ KOCAMAN'A YAKALANMADI

Habertürk'ün haberine göre 'tesiste olmasına rağmen bütün takıma hediyelerin verildiği yeni yıl fotoğrafına katılmayan' Van Persie, 'vurdumduymazlığını en üst seviyeye çıkardı'. 'Utanmadan, sıkılmadan, çok da fazla saklanma ihtiyacı hissetmeden tesiste sık sık elektronik sigara içen' Hollandalı oyuncu, henüz teknik direktör Aykut Kocaman'a yakalanmadı. Yakalanırsa nasıl bir yaptırım uygulanacağı merak konusu.

'KEYİF İNSANI'

​Zamanını futboldan ziyade Boğaz turu, at çiftliği gezmeleri, özel yemekler, okey-tavla turnuvaları, boks ve masa tenisi idmanlarıyla geçiren 'Uçan Hollandalı' lakaplı 34 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe'de ikinci yarıda hiçbir şekilde kadroda düşünülmediği belirtildi. Devre arasında gönderilemezse bile RVP'nin isminin, Fenerbahçe'nin 14 yabancısı arasına kesinlikle yazılmayacağı söyleniyor.