Vefa Küçük'ten Ali Şen'e çok ağır sözler!

Vefa Küçük'ten Ali Şen'e çok ağır sözler!

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, kulübün eski başkanı Ali Şen aleyhinde çok ağır sözler kullandı. Şen'in yıllar önce kendisine yaptığı bir şaka için 'eşek şakası' tabirini kullanan Küçük, "Bana bu şakayı yapanlar ahırlarında rahat rahat uyuyorlar. Ben ise karşısınızda Fenerbahçe Divan Kurulu'nu yönetiyorum" dedi..

Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Sports Arena'da yapılıyor.

Toplantıya başkanlık yapan Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, açılış konuşması sırasında sağlık durumu ile ilgili bilgi verirken, isim vermeden eski başkan Ali Şen hakkında çok ağır sözler kullandı.

İşte Vefa Küçük'ün olay yaratan sözleri:

"Son zamanlar bazı sağlık sorunları yaşadım, Allaha'a şükür atlatmış durumdayım. Benim karın zarımın altında bir sıvı birikmekte. Fazla zararı olmamakla beraber bu sıvı zaman içinde alınmaz ise sıkıntı yaratmaktadır. Bu rahatsızlık içki ve sigara içenlerde görülen bir hastalık. Ben hayatımda içki ve sigara içmedim. Ancak başında rakı kadehi olan adam olarak anıldım. Zamanında kendini bilmez bir yönetici arkaşım başıma rakı kadehi koydu. Yemin etsem başım ağrımaz; rakı içmediğim gibi içki de içmedim. Sigara bile hiç içmedim ama benim hakkında 'içki içen yönetici' imajı yaratıldı. Karşısınızda sarhoş hastalığı olarak bilinen bir hastalıkla karşınızdayım. Onun yaptığı şaka çok afedersiniz eşek şakasıdır. Bana bu şakayı yapanlar ahırlarında rahat rahat uyuyorlar. Ben ise karşısınızda Fenerbahçe Divan Kurulu'nu yönetiyorum."



Vefa Küçük'ün Ali Şen hakkında böylesine ağır sözler söylemesine yol açan olay, sarı lacivertli takımın derbi maçta Galatasaray'ı 3-0 yenmesinin ardından yaşanmıştı. Karşılaşma sonrası verilen kutlama yemeğinde dönemin başkanı Ali Şen, rakı kadehini Vefa Küçük'ün başına koymuş ve bu görüntü medyada uzun süre yer almıştı.