Volkan Demirel'e dev teklif!

Volkan Demirel'e dev teklif!

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel'e transfer teklifleri gelmeye devam ediyor fakat tecrübeli file bekçisinin gelen teklifleri reddettiği ve futbol hayatını sarı-lacivertli ekipte sürdürmek istediği öğrenildi.

Volkan Demirel'in Fenerbahçe aşkı, belki de kariyerinin sonlarına yaklaşırken daha çok para kazanmasının önünde bir engel oluyor.Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Volkan Demirel, gelen teklifleri reddediyor.

FENERBAHÇE'YE HİZMET ETMEK İSTİYOR

Fenerbahçe ile görüşmeden başka bir takımla transfer görüşmesi yapmayacağını yakın çevresine açıklayan Demirel için gelen en büyük teklif ise Arap yarımadasından...Fenerbahçe 'de 500. maçını geride bırakan Volkan Demirel , yeni sözleşme bekliyor ve bu talebini de geçtiğimiz günlerde basın toplantısında dile getirmişti. Volkan Demirel, kendisine gelen tekliflere rağmen en az 40 yaşına kadar Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyor.Menajerine gelen son teklifin ABD'den geldiğini açıklayan Volkan Demirel'i geride kalan yıllarda da birçok takım istemişti.2008'de M.City'nin teklifine 'hayır' diyen Volkan Demirel, 2010 yılında ise Lig 1 takımlarından Monaco'yu reddetti.3 Temmuz sürecinde takımda yaşanan ayrılıkların sonrasında da takımda kalmayı seçen Volkan Demirel, takımın efsanelerinden oldu.

HİÇBİR TEKLİFLE İLGİLENMEDİ

Lugano, Andre Santos ve Niang gibi isimler takımdan ayrılırken, Volkan'ı da Aston Villa, Swansea, Hamburg, Atletico Madrid gibi takımlar istedi ancak hiçbirisiyle görüşmedi.

2013 yılında ise Katar Ligi ekiplerinden 3 yıllığına 20 milyon euro'luk gelen teklifi de elinin tersiyle itti ve Fenerbahçe'de kaldı.

Böylesine yüksek bir teklifi de görmezden gelen tecrübeli Demirel, 2015'te AC Milan'a, 2016'da ise Qarabagh'a "Hayır" dedi.Sezon başında Volkan Demirel'in sözleşmesi sona ermiş fakat takımda kalmıştı.

Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım'ın özel olarak görüştüğü Volkan Demirel ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. 

Sezon başında Kameni ile forma rekabetine giren Demirel, ilerleyen haftalarda kaleyi teslim almayı başardı. Bu sezon Süper Lig'de 18 maça çıkan Demirel, 17 gol yedi ve 7 maçta kalesini gole kapattı.