Volkan’dan taraftarlara sitem: Size yalvarıyorum…

Volkan’dan taraftarlara sitem: Size yalvarıyorum…

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, 2-1 kazanılan Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu ve sarı lacivertli taraftarlara sitem etti.

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Fernandao’nun son dakika golüyle Bursaspor’u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından tribünlere ve taraftarlara mesaj gönderdi. Volkan, karşılaşmanın ardından sarı lacivertli tribünlerin Sow için yaptığı tezahürata sitem etti. İşte Volkan’ın açıklamaları…

‘BİRAZ DAHA SAYGI GÖSTERİN’

”Zor maç değildi ama biz zorlaştırıyoruz. Bursaspor destek veriyor, onlarla uğraşıyoruz. Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama maç sonu Sow diye bağırıyorlar. Burada biz ne maçlar kazandık. Biraz destek olması lazım. Yapabileceğim şeyleri yapamıyorum. Zaten bir baskı var, rakibe yaklaşmışız. Ancak hala takıma istenen desteği biz göremiyoruz. Yalvarıyorum, bize biraz daha saygı gösterin. Yenilince ıslıklarsın o ayrı bir şey. Maç bittikten sonra da alkışlanıyoruz. Biz burada onlar mutlu olsun diye mücadele ediyoruz. 11 puan fark vardı, nerelerden geldik. Biz rakibimizin maçını bekleyeceğiz. Türkiye Kupası’nı da almak istiyoruz. Artı motivasyon olacaktır. Beni ıslıklayın önemli değil ama burada mücadele eden herkes için saygı gösterin. Bu formaya hizmet eden herkes değerlidir. Bugün yaşananları hak etmiyoruz.”