'Yapay zekana tüküreyim'

'Yapay zekana tüküreyim'

Ünlü futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe-Osmanlıspor maçının ardından yaşanan piero tartışmalarıyla ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Serdar Ali Çelikler, gündemdeki konuları değerlendirdi. Fenerbahçe’nin Osmanlıspor’u 2-0 mağlup ettiği maçta Skrtel’in attığı golde yaşanan ‘çizgi’ tartışmalarına değinen Çelikler, yayıncı kuruluşun pierosuyla ilgili ilginç ve göndermeli ifadelerde bulundu.

”VAY ŞEREFSİZ PİERO!”

Vay şerefsiz Piero seni vaaay! Fenerli olduğun belli ama çizgileri çekerken üzerindeki formanı çıkar! Aziz'in köpeği Piero seniii! Sen nasıl olur da F.Bahçe lehine ‘gol' dersin ha!

”YAPAY ZEKANA TÜKÜREYİM!”

Senin o yapay zekana tüküreyim; bilmiyor musun ki bu ülkede medya Fenerlidir!!! Sen de tüm FENERLİ MEDYA!!! gibi “Çizgiyi geçmeyen topa gol verdiler” vaveylasına katılsaydın ya.

”NE APTAL CİHAZSIN SEN YA”

Ulan Piero, sen ne aptal cihazsın; bu ülkede Fener lehine bir şey söylenir mi? Erman Hoca'nın senin teeee 4 -5 versiyon öncende olup olmadığı da belli olmayan bir anısı nedeniyle (ki Erman Toroğlu iddia ettiği ‘oynama'-'müdahale' meselesinin hangi takımla alakalı olduğunu hiç söylemedi) zaten mimlisin… Ne işin var Fener ile?

”150 CM ÖNÜNDE TUTTU”

Demeliydin ki: “Karcemarkas topu çizginin 150 cm önünde tuttu asla gol değil!” Hatta sana yeni veri yüklesinler; Fener'in şutlarının gol sayılması için topun çizgiyi geçmesi yeterli sayılmasın; topun dip fileye tam olarak değmesi kıstas alınsın!

”BİZİM FENERLİ SPOR MEDYAMIZ…”

Neyse Piero'cum bunca yıldır bu ülkedesin ama hala çözememişsin bizim FENERLİ SPOR MEDYAMIZI! Bu ülkede Fener lehine bir şey söylediğinde karşındakiler “Dünya düz”dür bile der. Adam ol akıllı ol, bundan sonra Fener lehine bir şey söyleme sakın! Bu kıyağımı da unutma.

”BU SEÇİMDE SON KEZ…”

Önce bundan 1 ay evvel birden bire ortaya çıkan “Aziz Yıldırım'ın Yandaş Medyası”nda dillendirilmeye başlandı: Son kez aday… “Azizbahçeli dernekler de “Son bir kez…” açıklamalarını patlatmaya başladı. Nihayet başkan kendisi de söyledi: “Bu seçimde son kez…” Aziz Bey'in alttan gelen dip dalganın etkisini hafifletme amaçlı söyleyeceği “Son bir kez adayım” propagandasını duymaya devam edeceğiz belli ki.

”KÜÇÜK BİR ARŞİV ÇALIŞMASI”

Sadece küçük bir arşiv çalışması 1998 BAŞKANLIK SEÇİMİ: “2000 Yılında şartlar ne olursa olsun aday olmayacağım.” 1 TEMMUZ 2001: “Sağlık nedenlerinden dolayı görevimi noktalıyorum.” 25 HAZİRAN 2006: “Artık çok yoruldum. Nöbet değişikliği zamanı geldi.” 24 EKİM 2015: “Mayısta başkanlığı bırakıyorum.” 6 NİSAN 2018: “Bu seçimlerde son kez adayım.” Söyleyeceklerim bu kadar…