Yıldırım'a flaş çağrı... 'Koltuğu, Koç'a bırak!'

Yıldırım'a flaş çağrı... 'Koltuğu, Koç'a bırak!'

Fenerbahçe'de, Mayıs ayında yapılacak kongre öncesi, Başkan Aziz Yıldırım'a flaş bir çağrıda bulunuldu...

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu oldu. Efsane isim mevcut başkan Aziz Yıldırım'a flaş bir çağrıda bulundu. Kulübün efsane başkanlarından Şen, 2018 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Duayen futbol adamı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yerini Ali Koç'a bırakması gerektiğini vurgulayıp şunları söyledi:

- Ali Koç başkanlık için gerekli her şeye sahip. Fenerbahçeliler'de Ali Koç'a destek var. Aziz Yıldırım başkanlığa adaylığını koyuyorsa, kimse 'Neden aday oluyorsun?' diyemez.
- Kimsenin böyle bir haddi yok. Saçları beyazladı adamın. Aziz Yıldırım, Ali Koç'u yanına alsın, desin ki 20 yıldır iyisiyle kötüsüyle bu işi yapıyorum. Basın toplantısı düzenleyip 'Benim adayım Ali Koç'tur' desin.

HERKES SEVİNÇTEN AĞLAR

- Yıldırım, Ali Koç'a desteğini açıklamalı. Müthiş bir şey olur. O tabloyu gören F.Bahçeliler'in çoğu sevinçten ağlar. Yıldırım ve Koç F.Bahçe için yan yana gelmeli.
Yıldırıma flaş çağrı... Koltuğu, Koça bırak
- Aralarında diyalog olsun istiyorum. F.Bahçe kulübünün sahipleri kongre üyeleri ve tribünlerdir. Ali Koç müthiş bir Fenerbahçelidir. Gençlik yıllarında New York'ta radyodan F.Bahçe'nin maçını 90 dakika takip ettiğini biliyorum.
Ali Şen ayrıca "İstek olursa yeniden başkanlık yapar mısınız?" sorusuna "Hayır o dönemi geride bıraktım" dedi.

UNUTULMAZ ERDOĞAN ANISI!

Ali Şen ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la arasında geçen eski bir anıyı şöyle aktardı:

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı belediye başkanı olduğu dönem Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na alacaktım. Kendisi de istiyordu. Ama Necmettin Erbakan izin vermedi. O zaman gelseydi Türkiye'de birçok Fenerbahçe tesisi yapılmıştı.