Yönetimde gerginlik

Yönetimde gerginlik

Galatasaray, Avrupa biletini alamazsa, Hırvat teknik adama 400 bin Euro tazminat ödenip bileti kesilecek!

 Başkan Özbek’in kalmasını istediği Hırvat hocaya yeni kadrosuyla bir şans daha verilmesi de gündemde!
Son iki sezonda beş teknik direktör gören Galatasaray'da Fenerbahçe yenilgisiyle İgor Tudor da üç ayda kredisini tüketti. Bir sezon daha sözleşmesi bulunan ve tazminatı 400 bin Euro olan Hırvat teknik adam yönetimi ikiye böldü. İşte Tudor hakkındaki görüşler:

NEDEN GİTSİN?
Galatasaray ligi 5. bitirir ve Türkiye Kupası'nı Kasımpaşa-Konya ikilisinden biri alırsa, Avrupa vizesini alamayacak. Bu durumda Tudor'la yollar kesin olarak ayrılacak. Bruma ve Sneijder'le yaşadığı kişisel sorunlar, sürekli farklı ilk 11 ve sistem deneyerek, takımı yap-boz tahtasına çevirmesi, çıktığı 3 derbiyi gol atamadan kaybetmesi yüzünden yöneticilerin çoğu Tudor'la yeni sezonda yola devam edilmemesi görüşünde.

NEDEN KALSIN?
Galatasaray, ligi ilk 4'te bitirip Avrupa biletini alırsa Tudor'un yeni sezona da devam etme ihtimali bulunuyor. Hamzaoğlu, Denizli ve Riekerink'i gönderen Dursun Özbek'e göre en az suçlu Tudor. Bazı yöneticiler, Özbek gibi futboldaki sorunu teknik direktörden ziyade futbolcuya dayalı düzen olarak görüyor. Tudor'a kendi kuracağı takımla yaz kampı geçirip yeni sezona başlama Riekerink'i gönderen Özbek, Tudor için Karabük'e tazminat ödemişti. şansı verilmesini istiyorlar.


Dursun Özbek: Bir saat önce gelsinler
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futboldaki kötü gidişat nedeniyle teknik heyet ve futbolcularla olağanüstü toplantı yapma kararı aldı. Takımın bugün yapılacak antrenmandan bir saat önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde olması yönünde talimat veren Dursun Özbek, kendisine Fenerbahçe galibiyeti sözü veren futbolcularına hesap soracak. Avrupa Ligi bileti için ligi ilk 4 sıra içerisinde tamamlamaları gerektiğini futbolculara hatırlatma kararı alan Özbek, son 6 hafta daha fazla puan kaybına tahammülü olmadığını sert bir dille ifade edecek.

Yüzleri gülmüyor
Fenerbahçe yenilgisinin ardından bir gün izin yapan Galatasaray, dün akşam Florya'da toplandı. Bursaspor maçı hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı takımda derbiden dolayı morallerin bozuk olduğu gözlendi.