Zlatan Ibrahimovic'e rekor teklif

Zlatan Ibrahimovic'e rekor teklif

Fenerbahçe, Zlatan Ibrahimovic'i yıllık 11 milyon Euro ile ikna edecek. Sarı-lacivertliler bu transferi gerçekleştirirse Siveçli yıldız, Türkiye’nin en pahalı ismi olacak.

Şampiyonluk için geri sayıma başlayan, Şampiyonlar Ligi için takviye hesapları yapan Fenerbahçe’de ‘Dev’ bir isim gündeme bomba gibi düştü. Geçen yıl ağustos ayında, “Zlatan Ibrahimovic ve menajeri ile görüştük. Türkiye’ye gelirse adresi Fenerbahçe olur” diyen Başkan Aziz Yıldırım düğmeye bastı. Sezonun bitimine 8 hafta kala şampiyonluğu ilan eden PSG’de sözleşmesi üç ay sonra bitecek 34 yaşındaki İsveçli oyuncu ile pazarlıklar da başladı.

PSG’DEN YILDA 14 MİLYON EURO ALIYOR

PSG’de yılda 14 milyon Euro kazanan Ibrahimovic için Fenerbahçe 11 milyon euro’ya kadar çıkacak. Fransa’da kazancının büyük bölümü vergiye giden Zlatan’ın 11 milyon euro’ya ‘evet’ diyeceği belirtiliyor. Arsenal, Manchester United, Chelsea ve West Ham United da Zlatan’a talip ama hiçbiri 11 milyon euro gibi bir rakama çıkmıyor. Başkan Yıldırım, şampiyonluk halinde Devler Ligi’nden gelecek paranın büyük bölümünü Zlatan Ibrahimovic için feda edecek.

O BİR EFSANE

-Takım arkadaşı Pique ile fotoğrafını gösterip, “Eşcinsel misiniz” diye soran kadın muhabire, “Evime gel göstereyim. İstersen kız kardeşini de al gel” dedi.

-“İnsan mısın, yoksa tapılacak bir tanrı mı” sorusuna, “İnsanım. Ancak büyük bir köpek balığının balık olması gibi” cevabını verdi. Dünyada bir tek Zlatan vardır.”

-Kendisini kasıtlı sakatladığını söyleyen Van der Vaart’a cevabı: “Yalan söylemeye devam edersen iki ayağını birden kırarım. Hem de kasıtlı.” –

-“Arsene Wenger beni 17 yaşındayken seçmelere almak istedi, gitmedim. Zlatan seçmelere girmez.”

-“Paris’te bir ev bakıyorum, beğenmezsem otel satın alacağım.”

-İsveç’te tüm zamanların en önemli ikinci futbolcusu seçildiğinde, “Teşekkürler ancak ikinci olmakla sonuncu olmak aynı şeydir” cevabını verdi.

-“Fransa’da kariyerinin sonuna geldin” diyen bir gazeteciye, “Fransa ve İsveç benim sayemde dünya haritasında yer edindi” dedi.