Dikkat! Pazartesi tekrar paralı olacak

Dikkat! Pazartesi tekrar paralı olacak

Destiny 2 bu hafta sonuna kadar PS4 platformunda ücretsiz olarak oyun severlere sunuldu.

Geçtiğimiz haftalarda E3 2018 oyun fuarında da Destiny 2 Forsaken adıyla oyunun genişletme paketini sunan Bungie, bu haftaya özel olarak Destiny 2’yi oyun severlere ücretsiz olarak sunacağını duyurdu.

Siz de Destiny 2 oyununu daha önce oynama fırsatı yakalayamadıysanız bu hafta sonuna kadar oyunun PS4 sürümünü hiçbir kısıtlama olmadan tüm özellikleri ile ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Yani isterseniz oyunun Story modunu bitirebilir ya da arkadaşlarınızla multiplayer olarak oynayabilirsiniz.

Ayrıca yapılan açıklamaya göre oyunu indirmek için Playstation Plus üyeliğine de ihtiyacınız yok. Oyundaki silah ve ekipmanları da biriktirebilidiğiniz düşünülürse, oyunu satın alma ihtimalinize karşı oyunun kaydedileceğini de söyleyebiliriz. Yani etkinlikten sonra oyunu alırsanız kaldığınız yerden oynamaya devam edebilirsiniz.

29 Haziran 2018 10:01’de başlayacak olan Destiny 2 PS4 ücretsiz etkinliği 2 Temmuz 2018 saat 20:01’de ise son bulacak. Xbox kullanıcıları için ise henüz bir ücretsiz oynama etkinliği gelmeyeceğe benziyor.