Ne Tofaş Şahin ne Renault Toros! Bir dönem herkeste olan o efsane geri dönüyor

Ne Tofaş Şahin ne Renault Toros! Bir dönem herkeste olan o efsane geri dönüyor

Son zamanlarda sık sık 90'ları hatırlatan çeşitli ürünlerin 2024 modelleriyle geri dönüşüne ilişkin haberler ortaya çıktı. Ancak bu kez geri dönen efsane bambaşka.

Bir dönemin efsanesi olan ve hemen herkesin elinde olan eski model telefon yeni yüzüyle sahaya dönmeye hazırlanıyor.

fgbcvfbv-3lst.webp

Efsane haline gelen Nokia'nın 3310 telefon modeli hem sağlamlığı hem de kullanışlı oluşuyla yıllarca kullanıldı.

fzgbcvfvc-tkft.webp

2024 MODEL NOKIA 3310 GERİ DÖNÜYOR

Takoz olarak adlandırılan ve sağlamlığına işaret edilen HMD Global tarafından yapılan bir paylaşım, "2024 model Nokia 3310 geliyor" dedirtti. Ancak gizemli paylaşımla ilgili tek bir detay dahi bulunmuyor.

uihjgnbv-wpwf.webp

HMD Global, artık Nokia markalı akıllı telefonlar yerine kendi markasını taşıyan telefonlar satışa çıkaracağını duyurmuştu. 

fgvbc-fgv-q3mp.webp

HMD'NİN PAYLAŞIMI HERKESİ ŞOK ETTİ

Webtekno'nun haberine göre, Nokia'nın marka değerini neredeyse tamamen kaybetmiş olması, bu kararı şaşırtıcı olmaktan çıkarıyordu ancak HMD, yapmış olduğu yeni paylaşımla şaşırtmayı başardı.

"BİR İKON, BU MAYIS GERİ DÖNÜYOR"

Resmi X hesabı üzerinden "Bir ikon, bu mayıs geri dönüyor" şeklinde paylaşımda bulunan HMD Global, Ayrıca #Nokiaphones etiketi kullandı ve bir de görsel paylaştı. 

sfgcbvfgv-b-03d5.webp

Görselde 2017 yılında HMD Global tarafından yeniden piyasaya sürülen Nokia 3310'un 8 bit tasarımı yer alıyordu. 

ghnvb-g8ks.webp

Tahminler, "Artık Nokia telefon satmayacağız" diyen HMD Global'in 2024 model bir Nokia 3310 tanıtacağı yönünde. 2024 model Nokia 3310'dan hangi özellikleri beklememiz gerektiğine dair en ufak ipucu yok. 

ygfgvcx-zdq8.webp

Ancak daha önce piyasaya sürülen modeller gibi tuşlu bir telefon olması, 4G desteği ile gelmesi olası.  Android uygulama desteğine sahip olup olmayacağı hakkında tahminde bulunmak zor.