Yüz tanıma cihazları personel takip konusunda en ileri teknoloji ürünüdür!

Yüz tanıma cihazları personel takip konusunda en ileri teknoloji ürünüdür!

.

 Türkiye’de personel takibini ileri aşamalarda sağlama noktasında önemli sayılan Yüz tanıma ürünleri, her aşamada sizlere kaliteli sonuçlar alma fırsatları vermektedir. Bu da günden güne daha fazla kişinin dikkatini çeken ürünleri satın almanızı sağlıyor, www.perkotek.com sitesi üzerinden de pek çok ürün türünü değerlendirme fırsatlarını ortaya koyuyor. Geçmişten, günümüze kadar uzanmış ve herkes tarafından popüler görülmüş olan bu ürün türü, tamamen devasa ortamların kurulması ile beraber de öncü ürünler satın almanıza katkı sağlamaktadır. Günden güne daha fazla kişi tarafından önemsenen bu cihazlar sadece işe giriş ve çıkış saatlerini değil, ayrıca maaş hesaplamaları, izinli ve raporlu gibi günleri, avans ve erken maaş gibi pek çok detayı da sistem üzerinden belirleme şansları sunuyor! 

En ileri teknoloji ürünü olarak bilinen bu ürün türü, teknik donanımı sebebiyle de 50,000’e kadar personelin direkt olarak kontrol altında tutulmasına yardımcı olur. Bu sayede ise Yüz tanıma sistemi teknik anlamda sizlere kaliteli avantajlar sıralar ve bu sayede de pek çok ürünü satın almanıza fırsatlar tanır. Ayrıca gerek %100 yerli sermaye, gerek ise Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştirdiğimiz bu ürün türleri temel olarak da sizlerin tamamen bütçesine uygun olan ürünler satın almanız yönünde de yardımcı olmaktadır. Bu sayede siz de dilediğiniz ürün türünü direkt olarak tercih edebiliyor ve satın alma şanslarına ulaşabiliyorsunuz. Her aşamada lider olan web sitemiz, direkt olarak dilediğiniz ürünü inceleme ve Perkotek’ten satın alma şansları vermektedir. Günden güne daha fazla kişinin dikkatini çeken ürün türlerimiz, el teması olmamasından dolayı diğer personel takip cihazlarına nazaran çok daha uzun ömürlü bir ürün türü olarak bilinmektedir.

 Siz de dilediğiniz ürün çeşidini bütçenize uygun fiyatlandırmalar üzerinden inceleme şansları elde edin. bu sayede artık teknik kapasitesi yüksek olan ve daha kurumsal bir firma olmanız yolunda önemsenen ürünlerin tamamını inceleme şanslarına sahipsiniz. Yüz tanıma sistemleri konusunda önemli sayılan ürünlerle beraber artık sorun yaşamadan personel takibini ileri aşamalarda gerçekleştirme durumu yansıtılıyor. Bu ürün türleri doğrultusunda artık sorun yaşamadan teknik takip sağlanacağı gibi, dilediğiniz vakit aralıklarına göre sıralanmış bir durum ortaya atılır, direkt olarak da dahili hafıza sizlere mail üzerinden sunularak bir hizmet alma şansları ortaya konulur. Bu sayede önemli kılınan ürünlerle beraber siz de daimi ürün tekniklerini denetleme şanslarına erişebilirsiniz. Kaliteli bir ürün çeşidi sunan web sitemiz, her yönde önemsenen ürünlerle beraber tamamen kalıcı bir hizmet politikası ortaya koymanıza yardımcı oluyor. Tek tuşla en kaliteli ürün türlerini kataloglar üzerinden inceleyin ve bir sipariş verme ortamı oluşturmaktan da geri kalmayın.