Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Trabzonspor - FB

Fenerbahçe’de açık ara en çok topla buluşan ve defansif sağlamlığın sigortası Skertel bu hafta Trabzonspor deplasmanında sarı kart cezalısı. Yerine Neustadter oynacak. Nöştāder, Rusya milli takımında izlediğim ve neden alındığını anlamadığım bir isim.

Trabzonspor’un; Durica’nın kart temizliği dahil, bu maça odaklandığını sanıyorum. Castillo dahi bu maça ısındırıldı. Ellerinde iyi denebilecek tek forvet var, Muhammet Demirci, oynatmıyorlar. Bir şekilde Yusuf, Castillo ve transfer piyasasını oluşturmak isteyen Mehmet Ekici ile etkili olmayı, gol atmayı isteyeceklerdir.

Onur ve Volkan Demirel gibi iki harika kaleciye rağmen işbu maçta karşılıklı gol atılacağına inancım tam. 2012’den bu yana Trabzon’da beş kez karşılaştılar. Bir kez berabere kalabilen Trabzonspor, dört maçı kaybetti ve en mühimi hiç gol atamadı. Altıncı kez iç sahada Fenerbahçe’ye gol atamamak? Hem de Gençlerbirliği’ne oyun olarak yenilmiş, 9 pozisyon vermiş bir takıma? 64’te 1 olasılık gerçekleşmez ve Trabzon gol atar. Fenerbahçe de bir şekilde Sowaşata olur, harika bir Lens asisti olur, gol atar kanımca. Maç % 51 olasılıkla 1-1 biter ama Trabzonlu oyunculardan erken sinirlenenler olmazsa…

 Süper Defans Ligimizin doğal lideri Başakşehir, ilk yarıyı Adanaspor deplasmanında kapatacak. Adanaspor şans + Umut Bulut yardımı ile Kayseri’yi yenerek son sıradan kurtuldu ama Viera ve Roni’yi kart cezasına kurban verdi. Oran 1,35 düşük ama garanti görüyorum.

 Derbi dışında haftanın izlenilesi maçı, Rizespor – Osmanlıspor kapışması olacak. Antep deplasmanında şanslı bir galibiyet alan Hikmet Karaman’ın Rizespor’u kendi evinde muhakkak gol bulacaktır. Reşit Akçay kadro kurarken ne kadar saçmalarsa saçmalasın; harika bir kadroya sahip Osmanlıspor da gol kaydına muvaffak olacaktır. Maç 1-2 mi bitecek 2-2 mi izleyip göreceğiz…

Akhisar – Konyaspor yani Tolunay – Aykut kapışmasında maksimum 1-1 bitecek bir maç izleyeceğiz. Aslında iki hoca da 0-0 bitsin ister ama terbiyesizin biri vurur gol olur, öbür takım eşitlik için hücuma çıkmak zorunda kalır. Manisa’da iseniz evde oturun, uzaktaysanız yatıp uyuyun; sakın bu maçı izlemeyin. 0-0 bitirdiği son Alanya maçında, kenarda Tolunay Kafkas’ın kendi bile esniyordu…

         Antalyaspor – Kasımpaşa maçını çok merak ediyorum. İki haftadır herkesi yatıran Kasımpaşa, eski hocası Rıza Çalımbay tarafından doğru analiz edilip tuş edilebilecek mi? Antalyaspor’un iki önliberosu cezalı. Gollü bir maç olabilir.

Ümit Özat gözümde henüz iyi hoca değil, bolca reklamı yapılan İrfan Can iyi topçu değil. Gençler – Bursa maçı ya berabere ya Batalla.

 

KASA KUPONU:

 

103 Adana – Başakşehir 2 (1,35)

105 Rizespor – Osmanlı VAR (1,60)

118 Trabzonspor – FB VAR (1,55)

Oran: 3,35

 

RİSK ALALIM KUPONU:

 

103 Adana – Başakşehir H2 (2,20)

105 Rizespor – Osmanlı VAR (1,60)

117 Gençler – Bursa 0 ve 2 açık

106 Akhisar – Konya ALT (1,60)

114 Leicester – Everton 0 ve 2 açık

Sistem: 4-5  Misli: 3

Kupon Tutarı: 60 TL

Maksimum Kazanç: 497 TL

Önceki ve Sonraki Yazılar