19 Mayıs'ta anlamlı açılış...

19 Mayıs'ta anlamlı açılış...

Tartışmalı yıkımın yaşandığı, yıkım sırasında bir işçinin iş kazasıyla  hayatını kaybettiği  ve ardından burada AVM, otel, rezidans yapılacak iddialarının yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında Bakırköy Belediyesi tarafından yapılan Bakırköy Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi 19 Mayıs-Cumartesi günü saat 19.30’da hizmete açılıyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun cesur ve kararlı tutumuyla, uzun hukuki mücadelelerin sonucunda yıkılarak Bakırköy halkına kazandırılan 20 bin metrekarelik alandaki  Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde; 1.000 kişilik oturma kapasiteli amfi tiyatro, Bakırköy’de yetişen ve ebediyete uğurladığımız sanatçıların büstleri, kapalı spor salonu, 2 adet kapalı ve 5 adet açık tenis kortu, basketbol-voleybol sahaları, çocuk oyun alanı, fitness alanı ve 13 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.

SUZAN KARDEŞ KONSERİ

Toplum bilimci, Gazeteci-Yazar Prof. Dr. Emre Kongar’ın da kitaplarını imzalayacağı, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun konuşmasıyla başlayacak açılışta; saat 21.30’da da  Suzan Kardeş konseri yapılacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu bütün Bakırköylüleri ve İstanbulluları açılışa, iftar yemeğine  ve konsere davet etti.

PROGRAM

19.30 Açılış-Prof. Dr. Emre Kongar’ın kitap imzası

19.50 Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun açılış konuşması

20.15 Semazen gösterisi

20.25 İftar yemeği ikramı

20.50 Grup Rengarenk Orkestrası konseri

21.30 Suzan Kardeş konseri

YER: Ataköy 3. Kısım Rio de Jenerio Cad.(Ataköy Polis Merkezi karşısı)