41 yerinden bıçaklandı.. Son nefesinde adını söyledi

41 yerinden bıçaklandı.. Son nefesinde adını söyledi

İki çocuk annesi Esra Adıgüzel eşinden şiddet gördüğü için Osmaniye'den kaçıp İstanbul'a geldi. Kocası Salih Adıgüzel izini takip edip İstanbul'da buldu, 41 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polis kaçan Salih Adıgüzel'i arıyor

İstanbul Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde önceki akşam 20.00 sıralarında 21 yaşındaki 2 çocuk annesi Esra Adıgüzel, eşi 25 yaşındaki Salih Adıgüzel tarafından 41 yerinden bıçaklandı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, Salih Adıgüzel kayıplara karıştı.
Habertürk'ün haberine göre, muhasebeci olan Esra Adıgüzel'in yakınlarının iddiasına göre, Salih Adıgüzel ile Esra Adıgüzel 5 yıl önce birbirlerini çok sevdi. İşsiz olan Salih Adıgüzel'in düğün yapamaması üzerine de Esra Adıgüzel Salih'e kaçtı ve bir süre sonra da nikah masasına oturdu. Bu evliliklerinden de iki çocukları oldu. Genç çiftin kısa süre sonra evliliklerinde sorunlar yaşanmaya başladı. Eşinden şiddet gören Esra Adıgüzel iki çocuğunu da bırakarak bir yıl önce Osmaniye'den İstanbul'a kaçtı. Bir süre annesiyle kalan Esra Adıgüzel daha sonra da iş arkadaşı Gülser Ö.'yle Esenyurt'da bulunan evde yaşamaya başladı. 2 gün önce İstanbul'a gelen Salih Adıgüzel, genç kadının annesi Şehnaz Adıgüzel'in Gaziosmanpaşa'daki evine giderek tehdit etti. Anne durumu kızına bildirince de Salih Adıgüzel'i arayan genç kadın, telefond tartıştığı eşine "Peşimi bırak. Seninle boşanacağım. Dava açtım" dedi.
MARKETE GİDERKEN BIÇAKLADI
Olay günü markete gitmek için evden çıkan Esra Adıgüzel'in önünü kesen Salih Adıgüzel genç kadını bıçaklamaya başladı. Vücudunun değişik yerlerinden 41 kez bıçaklanan genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, Salih Adıgüzel ise kayıplara karıştı.
SON NEFESİNDE KOCASINI İŞARET ETTİ
Esra Adıgüzel'in Osmaniye'de yaşadığı şiddet ve tehditler nedeniyle polise şikayetçi olduğu öğrenildi. Kasten yaralama, kötü muamele ve tehdit suçlarından poliste kaydı bulunan ve olaydan sonra kaçan Salih Adıgüzel'i yakalamak için polis çok yönlü araştırma başlattı.
Ev arkadaşı Gülser Ö.'nün polise verdiği ifadesinde, "İşten geldik. Ben eve çıktım. Bir süre sonra çığlık sesi duydum. Aşağı indiğimde Esra'yı kanlar içesinde yerde gördüm. Daha önceden de olay bildiğim için kocan mı yaptı dedim. Kafasını salladı" dediği öğrenildi.
Kızının gördüğü ağır şiddet üzerine 5 yıldır mücadele ettiğini belirten baba Fevzi Kızıldağ, Adli Tıp Kurumu'nda yaptığı açıklamada, "Kızımı bu adamdan kurtarmak için her şeyi yaptım. 4 çocuk babasıyım, en büyükleri ise Esra'ydı. Kocası olacak bu adam yıllardır işsiz içki ve uyuşturucu kullanan biriydi. Evlilikleri esnasında Salih Adıgüzel'in askerliği geldi. Kendi elimle asker ocağına teslim etti. 2 ay sonra kaçarak çıktı geldi. Yine aldım götürdüm asker ocağına teslim ettim ve yine kaçtı. Kızım mutlu olsun eziyet etmesin diye evini barkını döşedim. Çalışmadığı içinde her gün cebine para da koydum. Yeter ki kızım mutlu olsun bu adamdan eziyet görmesin diye uğraştım. Ancak kızım bu adamdan ağır işkence ve şiddet gördüğünü duyduktan sonra kızımla konuştum ve bana boşanmak istediğini söyledi. Korktuğu için kızım Esra'yı hemen istanbul'daki akrabalarımın yanına gönderdim. Buradaki evimi de satıp istanbul'a yerleşme kararı aldım. Nasıl oldu bilmiyorum ama Salih denen bu adam kızımın istanbul'da da izini bulmuş çalıştığı yeri öğrenmiş. İş çıkışı kızımı yakalamış ve dövmüş. Çıkan kavgayı gören mahallenin gençleri Salih'i kovalayınca kızımı bırakmış" diye konuştu.