ADD Maltepe Gençlik Komisyonu, Barış Manço Parkı'nda çocuklarla biraraya geldi!

ADD Maltepe Gençlik Komisyonu, Barış Manço Parkı'nda çocuklarla biraraya geldi!

Yurdun dört bir tarafında ulusal bayramları değersizleştirmeye çalışan siyasal iktidara karşı halk ulusal bayramlara sahip çıkıyor.

ADD Maltepe Gençlik Komisyonu, bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması sebebiyle, Barış Manço Parkı'nda çocuklarla biraraya geldi.

ADD Maltepe Gençlik Komisyonu, çocuklarla resimler yapıp, çocuklarla oyunlar oynadılar.

ADD Maltepe Gençlik Komisyonu'ndan Tuğba Eşlek bugün ne yaptıklarını şu cümlelerle ifade etti:

Bu sabaha çocuk olarak uyandık. Çünkü bugün bakışlarına en çok gülümsemenin yakıştığı minicik gözlerin baktığı yerden bakacaktık dünyaya. 23 Nisan'ın verdiği binbir çeşit renkteki heyecanla ADD Maltepe Gençlik Komisyonu olarak koşar adımlarla Barış Manço Parkı'nda aldık soluğu. Miniklerimizin mutlu yüzlerine renkli dünyalar boyadık. Kocaman hayaller taşıyan avuçlarının içine oyun hamurlarını, o tertemiz hayallere şahit olabilmek için gelişigüzel verdik. Onlar da kahkaha cıvıltıları eşliğinde kendi hayallerini bizlere sergilerken bir yandan da başka arkadaşlarının hayalleriyle tanışmayı ihmal etmediler. 23 Nisan'ın farklı pencerelerini hayalgücüyle açıp kocaman kağıtlara renk verdiler. Sonra da bu eşsiz günü Atalar'ının da eşlik ettiği hatıra çerçeveleriyle özlem ve minnet dolu fotoğraflar çekildiler. Bugün mutlu olmalarına bir nebze sebebiyet verebildiğimiz  minik kardeşlerimizin ve erişemediğimiz tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, geleceğimizin onlara emanet olduğunu ve asla hayallerine ket vurulmaması gerektiğini siz büyüklerimize hatırlatırız.