Aile içi şiddeti Facebook'ta anlatan kadın ardından intihar etti

Aile içi şiddeti Facebook'ta anlatan kadın ardından intihar etti

İzmir'in Bornova ilçesinde, eşinden ve yakınlarından şiddet gördüğünü belirten bir çocuk annesi 29 yaşındaki Fatma Sarıaslan, intihar etti. Sarıaslan intiharından önce sosyal medya hesabından, gördüğü şiddeti anlattı ve fotoğraflar paylaştı.

Altındağ’da yaşayan 29 yaşındaki Fatma Sarıaslan, eşi H.S.’den ve yakınlarından şiddet gördüğü için bunalıma girdi. Yakınlarının ifadesine göre, hakkında koruma kararı bulunan Fatma Sarıaslan, dün gece ilaç içerek intihar etti. Fatma Sarıaslan’ı evde hareketsiz bulan yakınları polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sarıaslan’ın hayatını kaybettiğini belirlendi.
Bu arada Fatma Sarıaslan’ın, intiharından önce Facebook hesabından, gördüğü şiddetin izlerini taşıyan fotoğraflar paylaştığı ortaya çıktı. Sarıaslan’ın fotoğraflarında vücudunun birçok yerinin morluklar içerisinde olduğu görüldü.
Fatma Sarıaslan, Facebook’taki mesajında ise şunları yazdı: “Belki herkes bu boşanmada beni suçlayacak. Ama H.’nin dayısı ve kızı beni döverken H. kollarımı tutup güya beni savunurken darp raporu almamam için beni tehdit etti. ‘Merdivenlerden düştüm diyeceksin’ dedi, ‘Eğer şikayet edersen boşarım seni’ dedi. Bu saatten sonra bugün itibariyle H. denen şahıs ne oğlumun hayatında, ne de benim hayatımda yok. Artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum…yorum size kalmış….”