Akdeniz'de korkutan deprem!

Akdeniz'de korkutan deprem!

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, Antalya Akseki'de saat 20.14'te 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre ise deprem 4.8 olarak kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Merkezi Enstitüsü verilerine göre Antalya'nın Akseki ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre ise deprem yerin 11 kilometre derinliğinde meydana gelirken büyüklüğü 4.8 olarak açıklandı. 

PANİK YAŞANDI

Manavgat, Alanya, Gündoğmuş, İbradı ilçeleri ile Konyanın Seydişehir ve Mersin ile Isparta’nın bazı ilçelerinde de hissedildi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Deprem nedeniyle Aksekide vatandaşlar sokağa çıktı. Bir süre sokakta bekleyen vatandaşların havanın kararması ve paniğin geçmesinin ardından evlerine geri döndü.

Depremle ilgili herhangi bir can ve mal kaybının olmadığı öğrenildi.

VALİ: CAN VE MAL KAYBI YOK

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yaptığı açıklamada, "AFAD deprem dairesine göre 4,8 büyüklüğünde deprem oldu. Şu ana kadar jandarma eliyle köyleri, emniyet ekiplerimizce de Akseki merkezini tarattık. Can ve mal kaybıyla ilgili ihbar yok. Hayat normal akışında seyrediyor" dedi.

AFAD'DAN AÇIKLAMA AFAD'ın twitter adresinden yapılan açıklamada "Antalya, Akseki'de saat 20.14'te meydana gelen #deprem sonrası olumsuz bir ihbarın gelmediği bilgisi alınmıştır." denildi.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.