AKP'li başkanın yalanı ortaya çıktı

AKP'li başkanın yalanı ortaya çıktı

AKP Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez ve ekibi yasalara aykırı şekilde, Çatalca'nın her yerine afiş astı. Zabıtalar bu afişleri kaldırınca kıyamet koptu. Güçbilmez tartaklandığını iddia ederken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ise AKP'li başkanın provokasyon peşinde olduğunu söyledi.

Cihan GÜNER / YURT

AKP Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez'in de aralarında bulunduğu bir grup hiçbir izin almadan, Çatalca'nın çeşitli yerlerine afişler astı. Çatalca Belediyesi zabıtaları bu afişleri kaldırdı. Zabıtalar afişleri kaldırırken Güçbilmez, ve yanındakiler müdahale etti. Çatalca Belediyesi zabıtasına müdahale eden AKP İlçe Başkanı Selim Güçbilmez tartaklandığını iddia etti.

Çatalca Belediyesi YURT'a yaptığı açıklamada"Hiçbir şekilde fiili müdahalemiz yok, biz sadece işimizi yaptık" ifadelerini kullandı.

'BU RESMEN PROVOKASYONDUR'

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara YURT'a yaptığı özel açıklamada "AKP ilçe başkanı toplumu yanıltıcı bilgiler veriyor. Halkı galyena getirmeye çalışıyor. Bu resmen provokasyondur" dedi.

İBB GÖREVLİLERİ İLE ÇATALCA BELEDİYESİ ZABITALARI KARŞI KARŞI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Çatalca Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Aynı yerde Çatalca Belediyesi zabıtaları da bulundu. Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Babaoğlu sökülen afişleri Büyükşehir Zabıtasına teslim etti. 
 
İZİNİ DAHA SONRA ALDILAR

AKP Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, afişlerin asılması için Çatalca Kaymakamlığı'ndan izin aldı. Afişler ilçenin belli başlı yerlerine ve Çatalca Meydanı'na tekrar asıldı.