AKP'li yönetici çiftçinin üzerine yürüdü

AKP'li yönetici çiftçinin üzerine yürüdü

AKP 19 Mayıs İlçe Başkanlığı binası önüne gelen fındık üreticisi, çuvalda bulunan fındıkları kaldırıma döktükten sonra parti binasından çıkan İlçe Başkanı İrfan Kalaycı ile karşılaştı. Kalaycı, kendisine "Söyle başkanım" diyerek seslenen üretici Mustafa Durmuş'a "Ben senin başkanın falan değilim ya" diyerek karşılık verdi.

AKP 19 Mayıs İlçe Başkanlığı binası önüne gelen fındık üreticisi, çuvalda bulunan fındıkları kaldırıma döktükten sonra parti binasından çıkan İlçe Başkanı İrfan Kalaycı ile karşılaştı. Kalaycı, kendisine “Söyle başkanım” diyerek seslenen üretici Mustafa Durmuş’a “Ben senin başkanın falan değilim ya” diyerek karşılık verdi.

Üretici Durmuş ise beklemediği bu karşılık üzerine sert çıkarak, “Oy verdiğim partinin başkanı benim başkanımdır. Ama beni savunamıyorsa benim başkanım değildir” dedi.

FINDIK ÜRETİCİSİNİN ÜZERİNE “OĞLUM” DİYEREK YÜRÜDÜ

AKP 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı ile fındık üreticisi Mustafa Durmuş arasında yaşanan diyaloglar ise o esnada orada bulunan ve görüntü alan gazeteci tarafından görüntülendi. AKP 19 Mayıs İlçe Başkanı Kalaycı, kendisine sert çıkan üretici Durmuş’a ise daha sonra “Kim öğretti oğlum sana bunu yapmanı” diyerek fındık üreticisinin üzerine yürüdü. Fındık üreticisi ise üzerine yürüyen İlçe Başkanı Kalaycı’ya “Oğlum diye hitap etme, Oğlum diyerek üzerime geliyorsun” diyerek çıkıştı.

SİZ AKP’Lİ DEĞİLKEN BİZ AKP’LİYDİK

Fındık üreticisi Durmuş, AKP İlçe Başkanı İrfan Kalaycı’nın davranışlarına sinirlenerek, “Siz AK Parti’li değilken biz AK Partiliydik. Samsun’a ilk geldiğinde mitingine bak Tayyip Erdoğan’ın önünde ben oradaydım sen değildin. Biz hakkımızı arıyoruz. Sizin işiniz bizim hakkımızı aramak başkan” dedi. İlçe Başkanı Kalaycı ise üreticiye ise “Senin hakkını aramak zorunda değilim” diyerek karşılık verdi.

BENİM PARTİNİN ÖNÜNE BİRİSİ GELMİŞ…

Bu sırada ise AKP İlçe Başkanı Kalaycı, cep telefonu ile polisi arayarak, “Benim partinin önüne birisi gelmiş fındıkları dökmüş gelin bu adamı temizleyin” demesi dikkat çekti. İlçe Başkanı İrfan Kalaycı cep telefonu ile yaptığı görüşmeden sonra görüntü alan gazeteciye de tepki göstererek kamerayı sert bir şekilde kapatmasını söyledi. Gazeteci ise İlçe Başkanı Kalaycı’ya “Beyefendi beni mi döveceksiniz. ” diyerek cevap verdi.