Ankara’da dehşet: Bir polis şehit!

Ankara’da dehşet: Bir polis şehit!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma kavgası sonrası hastanede çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis şehit oldu, gözaltındaki şüphelilerden biri de ağır yaralandı.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir kişinin öldüğü olayın ardından  Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verirken rahatsızlanan zanlılardan biri hastaneye kaldırıldı. Bu sırada çıkan silahlı çatışmada bir polis memuru şehit oldu. Gözaltındaki şüphelilerden Aziz Erol ise ağır yaralındı. Yarılalar, Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisine alındı.

KIZ KAÇIRDILAR

Olay, Ankaranın  Polatlı İlçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Ömer Doğan'ın, Kahramankazan İlçesi'nde yine mevsimlik işçilerden akrabası 16 yaşındaki R.D. ile gönül ilişkisiyle başladı. Ömer Doğan, ailesi ve yakınları aracılığıyla R.D. ile evlenme isteğini iletti. Aile bu isteği reddetti. Bu gelişmeler üzerine Ömer Doğan, aralarında Ekrem Gençin de bulunduğu 3 arkadaşı ile Kahramankazan İlçesi Kumpınar Mahallesi'ndeki ailesi ile birlikte konakladığı çadıra gelerek R.D.yi kaçırdı.

FİLMLERİ ARATMAYAN KOVALAMACA

Kızlarının kaçırıldığını gören ailenin yakınları otomobille takibe başladı. Kahramankazandan başlayan kovalamaca  Ankara çevre yolundan tekrar ilçeye kadar devam etti. Saatlerce süren ve filmleri aratmayan uzun kovalamaca Kahraman kazan İmrendi Mahallesi yol ayrımında son buldu. Kızın yakınları otomobilin lastiklerine silahlarla ateş ederek aracın yavaşlamasına, ardından da bu araca çarparak yoldan çıkmasına neden oldu.