Annesini öldüren kişi: Neden öldürdüğümü hatırlamıyorum

Annesini öldüren kişi: Neden öldürdüğümü hatırlamıyorum

Bursa'da annesi Nevin Sevinç’i (55) boğarak öldürdüğü iddiasıyla hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Aykut Sevinç (24), çıktığı ilk duruşmada "Annemi öldürdüğüm için pişmanım ama onu neden öldürdüğümü hatırlamıyorum" dedi.

Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde, hakkında ‘yakın akrabayı öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Aykut Sevinç’in yargılanmasına başlandı. Duruşmada annesini neden öldürdüğünü hatırladığını öne süren Sevinç, "Ben annem ile birlikte yaşıyordum. O gün evimize genç bir kadın geldi. O sırada arkadaşım Ufuk ile oturuyorduk, annem de evdeydi. Kadın, bizimle sohbet etti. Bu sırada anlayamadığım bir şeylerle uğraştı. Büyü yaptığını zannediyorum. Daha sonra kadın da Ufuk da gitti. O akşam ne yaptığımı bilemez bir haldeydim. Gece yarısı da annemi öldürdüm. Çok pişmanım; ama annemi neden öldürdüğümü hatırlamıyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, tutukluluk halinin devamına karar verdiği sanık Aykut Sevinç’i, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesi ile 4'üncü İhtisas Dairesi’ne sevk etti. Duruşma, ertelendi.